21 Martie 2011 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Am facut o trecere in revista a celor mai importante previziuni pe care misticul indian le-a facut cu privire la Romania si menirea spirituala a acestei tari.

Sundar Singh, marele mistic, a trait intre anii 1889 si 1929 si s-a nascut in ziua de 3 septembrie, in Rampur (un sat din Punjab), in sanul unei familii hinduse instarite. In urma unei viziuni in care i s-a aratat Iisus Hristos, inteleptul s-a convertit la crestinism, incercand ulterior, prin diverse actiuni ale sale, sa raspandeasca crestinismul in India. In urma unei vizite efectuate in Romania la inceputul secolului XX, inteleptul a emis anumite previziuni cu privire la meleagurile romanesti.

Poate ca profetiile lui Sundar Singh, cunoscute in lumea intreaga, nu va sunt straine nici voua. Unii cred in ele, unii le ignora, altii le caracterizeaza drept elucubratii demne de cele mai iscusite scenariii hollywoodiene, altii le considera povesti de adormit copiii sau neadevaruri gogonate. Ceea ce este insa interesat cu privire la aceste profetii este faptul ca Sundar Singh acorda o importanta deosebita tarii noastre, considerand aceste meleaguri ca fiind speciale. Am incercat in articolul de astazi sa facem o trecere in revista a celor mai importante previziuni pe care Sundar Singh le-a facut cu privire la Romania:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

In previziunile sale, Sundar Singht vorbeste despre misiunea spirituala a Romaniei. Conform spuselor inteleptelor, aceasta tara are menirea de la Dumnezeu de a se redresa din punct de vedere spiritual, evoluand si transformandu-se intr-un “veritabil model demn de urmat intregii umaniti”. Aceasta tara, spune misticul, este ocrotita in mod deosebit de Maica Domnului. Marile schimbari si transformari care vor avea loc la nivel mondial nu vor ocoli Romania. Profetul spune ca Romania va atinge un mare grad de spiritualizare si va deveni “un veritabil focar spiritual ce va putea fi comparat cu miticul Canaan”. De asemenea, prin voia divina si nu a oamenilor, capitala tarii, Bucuresti, va deveni punctul central al acestui centru spiritual. “Aceasta capitala a polului spiritual al planetei va fi aproape in intregime reconstruita, ramanand in cele din urma o aranjare de constructii in forma inelara, avand 7 km in diametru si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil NOU IERUSALIM pamantesc.” Romania “isi va asuma rolul de nucleu ireprosabil al intelepciunii si iubirii divine.”

Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

In viziunile inteleptului, noul Ierusalim va fi reconstruit atat din punct de vedere spiritual, cat si din punct de vedere material, iar poporul roman este cel menit sa-l gazduiasca. De ce tocmai noi am fi “cei alesi”?, va intrebati probabil. Iata ce spune Sundar Singht despre neamul romanesc: “Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt incercat de vitregia celor puternici. Adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vandut si cumparat, care aproape la fiecare razboi a fost piata de tocmeala dintre cei ce se razboiau. Poporul roman este de asemenea cel mai indicat popor din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata pamantului.”

Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat

In continuare, in profetiile sale, Sundar Singht spune ca, din cauza anumitor circumstante externe si “mari framantari launtrice”, celelalte popoare si state vor privi Romania cu alti ochi, aceasta castigand “prestigiu in conjuctura internationala”. In contextul unor viitoare razboaie mondiale, Romania nu va avea prea mult de suferit, reusind sa-si mentina o pozitie neutra. Romania se va bucura de imbelsugare si prosperitate, stabilind relatii amiabile cu tarile vecine, dar si cu cei care vin aici pentru a se descoperi spiritual si a gasi gratia divina. Romania va deveni centrul spiritual al lumii, un loc de pelerinaj pentru toti cei care doresc sa se apropie de intelepciunea divina. In jurul acestei tari vor avea loc razboaie, foc, distrugere, insa Romania nu va fi atinsa de puterile maleficului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri