O femeie de prima clasa este o femeie care gandeste la inaltime despre sine, indiferent de circumstantele de viata sau parerile oamenilor din jur. O femeie de prima clasa nu se judeca pe sine in functie de greselile pe care le face si stie ca a cauta perfectiunea reprezinta de fapt un esec.

Daca vrei sa citesti imediat materialele gratuite scrise de mine ‘’Arta feminina dragostei’’ si “Cum sa-l faci sa ramana langa tine’’ click AICI.

Traditional, a fi o femeie de prima clasa inseamna a fi o femeie stilata si eleganta, respectabila si incantatoare. Totusi gasesc ideile si definitiile traditionale ca fiind un pic limitate, depinde bineinteles de modul de interpretare. Asa ca hai sa redefinim putin ‘’de prima clasa’’ intr-un mod mai potrivit.:

O femeie de prima clasa in conceptia mea este o femeie naturala care gandeste la inaltime despre sine, indiferent de circumstantele de viata sau parerile oamenilor din jur. O femeie de prima clasa nu se judeca pe sine in functie de greselile pe care le face si stie ca a cauta perfectiunea reprezinta de fapt un esec deoarece este doar un mod prin care te torturezi singura. Mai mult, datorita acestor atribute, o femeie de prima clasa poate sa faca fata tuturor situatiilor sociale si tuturor conversatiilor cu incredere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cele mai încurajatoare citate despre succes Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Acestea fiind spuse, hai sa privim ce inseamna de fapt o femeie de prima clasa. O femeie de prima clasa este acea femeie care se preocupa continuu de dezvoltarea personala.

Vrei sa atingi acest statut? Dupa o analiza profunda a femeilor care ‘’poarta clasa’’ , iti ofer cateva din caracteristicile comune ale acestora. Lasa preconceptiile la o parte si paseste mai departe doar daca esti deschisa sa evoluezi.

Care sunt primii pasi?

1. Ar trebui sa incepi prin a fi o femeie de o calitate inalta si sa-ti promovezi imaginea in acest fel. Clasa nu este ceva ce obtii la colt de strada. Totusi motivul pentru care femeile cu clasa sunt atat de rare este pentru ca majoritatea femeilor daruiesc foarte putin in jur. Motivul pentru care daruiesc putin este pentru ca gandesc putin despre ele si despre ceilalti; vorbesc la scara mediocra si de obicei se focuseaza pe mediocritate.

Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

Nu poti sa devii o femeie cu clasa, daca nu gandesti ca esti o femeie cu clasa. Trebuie sa incepi prin a gandi ca esti minunata, esti cea mai buna. Daca nu stii cum sa faci asta, ramai in continuare in fata calculatorului si citeste mai departe. Este de datoria ta sa-ti scoti in evidenta calitatile si trebuie sa gandesti ca esti o astfel de femeie de calitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri