Iata care sunt cele cinci zodii ale horoscopului european cel mai mult atasate de bani si de obtinerea lor.

Taur – Taurul este una din zodiile care se tem extrem de mult de saracie si de lipsa banilor. Intotdeauna va dori sa aiba mai mult bani decat vrea sa dea. Intotdeauna va dori sa-i stranga frumos intr-un cont la banca pentru a-i avea acolo pentru zile negre. Intotdeauna va dori sa-i investeasca in obiecte palpabile, concrete, pe care sa le vada dispuse in caminul sau, de care privirea sa sa se poate bucura in voie. Banii il fascineaza pentru ca il fascineaza ceea ce poate realiza cu ei. Nu este cheltuitor si nu va cheltui niciodata banii fara sa se gandeasca bine inainte. Unii dintre Tauri au insa tendinta de a fi economi, prea economi, si chiar si fata de cei dragi. Manifestarile sale de afectiune se concretizeaza rareori in cadouri scumpe, extravagante, cumparate sub imboldul momentului. Pe de alta parte, o parte dintre Tauri sunt extremi de mandri si orgoliosi in privinta banilor. Intr-o familie, se vor simti importanti si respectati doar daca stiu ca ei sunt cei care aduc castigurile cele mai mari in casa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Scorpion - Scorpionul are o problema cu pronumele personal “tu” sau “noi” pentru ca, in cazul lui, de cele mai multe ori este vorba despre “eu”. Scorpionul este o zodie care poate fi inclusa la loc de cinste in topul zodiilor egoiste, care se gandesc mai mult la binele lor material si spiritual decat al celor din jur. Propriul confort si starea de bine sunt notiuni extrem de importante pentru un Scorpion. Banii, indiferent cum, indiferent prin cine, indiferent prin ce sacrificii, trebuie obtinuti cumva. Pentru Scorpion, banii sunt meniti sa-i serveasca ca sprijin in satisfacerea intereselor personale. Scorpionul nu se uita la bani atunci cand vine vorba de a-si satisface placerile si dorintele materiale. Se uita insa la sumele de bani pe care le cheltuie atunci cand vine vorba de a face investitii pentru altcineva. Daca te ajuta financiar si nu il vei ajuta la randul tau atunci cand are nevoie, iti va scoate ochii la un moment dat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri