"...." />

Un barbat, despre iubire

12:12, 15 Decembrie 2010 publicat în Lifestyle

"I se mai spune si iubire adevarata si cred ca expresia care o caracterizeaza cel mai bine este: << aceasta iubire care nu se stinge brusc>>".

Eu as zice mai degraba ca nu se stinge niciodata! Iubirea inseamna sa doresti bucuria cuiva! Iubirea de sine inseamna sa-ti doresti propria fericire... asta este cea mai frecventa (sunt prea putini cei care nu-si doresc fericire). Iubirea pasionala este doar un efect al iubirii de sine, practic suntem fascinati si ne dorim acea stare de fericire pe care ne-o comfera prezenta si relationarea cu o anumita persoana!

Acesta este si motivul pentru care flacara pasiunii se stinge usor… in timp. Considerand prezenta si relationarea cu celalalt ca pe ceva firesc nu mai alimentam zbuciumul, emotiile si trairile pe care ni le confera jocul seductiei!

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

[Iti recomandam si articolul Citate despre iubire.]

Practic nu mai luptam pentru iubirea celuilalt... o consideram fireasca, il consideram un drept castigat!
Iubirea pasionala (bazata pe iubirea de sine) se transforma in timp in iubire fata de celalalt. Ne dedicam viata celorlalti... cei care reprezinta familia noastra! Muncim si ne consacram fiecare clipa a vietii pentru a oferi altor fiinte fericire!

Citeste si:
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și...
Utilizarea excesivă a...

Aceasta inseamna adevarata iubire... sa ajungi sa pui iubirea fata de alte persoane mai presus decat iubirea de sine! Dar asta este posibil atunci cand te simti la randul tau aparat de iubirea lor! Iubirea pasionala este doar prima etapa a unei relatii, atunci cand fiecare se bucura pentru sine de existenta celuilalt in viata sa!

In a doua etapa fiecare isi pune sufletul, soarta, visele si sperantele in mainile celuilalt! Ideal ar fi sa reusim sa pasim in a doua etapa, sa fim capabili sa iubim cu adevarat cealalta persoana pastrand in acelasi timp si iubirea pasionala - iubirea de sine, euforia si bucuria fiecarei clipe petrecute impreuna!

Cuvintele ii apartin cititorului nostru Marceltuky, pe care am considerat ca ar fi frumos sa le facem cat mai vizibile; acestea au fost initial postate sub forma de comentariu la articolul Garbo, Iubirea matura. Este vorba despre o perspectiva masculina care se rupe de clisee; am fost obisnuiti sa credem ca iubirea si sensibilitatea ar fi teritoriu care le apartine mai ales femeilor, dar nu e asa.

Foto front si main: Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri