Luna este cea care guverneaza personalitatea. Soarele este cel care guverneaza individualitatea. Anumite trasaturi temperamentale sunt rezultatul influentei pe care Luna a avut-o la nasterea unei persoane. Anumite caracteristici ale personalitatii sunt consecinta influentei pe care Soarele a avut-o la nasterea unei persoane.

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce prospetime si spontaneitate, inflacarare, entuziasm, senzualitate, cochetarie, pasiunea ca fel de a fi si de a trai, iubirea fata de ideea de iubire.

Scorpion

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce consecventa in sentimente, loialitate, posesivitate, gelozie, neputinta de a ierta sau uita pe cei care i-au gresit, intensitate in trairi, dar si tendinta de dominare emotionala a partenerului de viata, inabilitatea de a-si tine in frau pornirile si instinctele.

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce o sexualitate debordanta, imaginatie pe plan sexual si ratiune pe plan emotional, incapacitatea de a empatiza cu un partener cu un caracter mai slab, dar si inclinatia catre depresie, schimbari bruste ale dispozitiei.

Sagetator

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce extravaganta si instabilitate in felul individual de a iubi, inclinatia catre aventurile emotionale, suspans in tinerete si angajament catre perioada de maturitate, atractia catre persoanele care au ce oferi din punct de vedere intelectual si spiritual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce dorinta de libertate si de independenta, noblete in emotii, caldura sufleteasca, o contradictie a sentimentelor care presupune uneori nepasare si indiferenta, alteori o implicare trup si suflet.

Capricorn

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce o oarecare placiditate pe plan emotional. Capricornul nu stie sa iubeasca decat rational, logic echilibrat, linistit, fara scantei foarte mari, dar si fara riscul de a lasa sa se stinga la un moment dat sentimentele sale. Soarele are grija ca acest nativ sa investeasca constant in mentinerea relatiei sale de iubire. Soarele aduce maturitate, precautie si chibzuinta, dar si un exces de luciditate care de multe ori nu-si are locul in iubire.

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce instincte erotice puternice, tendinta spre singuratate si spre izolare, teama de o implicare totala, dar si lipsa de romantism.

Varsator

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce incapatanare, impulsivitate, intensitate si profunzime in sentimente, incapacitatea de a se detasa de trecut, o viata interioara bogata, tendinta de a se pune pe un loc secundar intr-o relatie, inflacarare, dar si dependenta fata de partenerul de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri