Luna este cea care guverneaza personalitatea. Soarele este cel care guverneaza individualitatea. Anumite trasaturi temperamentale sunt rezultatul influentei pe care Luna a avut-o la nasterea unei persoane. Anumite caracteristici ale personalitatii sunt consecinta influentei pe care Soarele a avut-o la nasterea unei persoane.

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce o oarecare superficialitate, nestatornicie a sentimentelor, spirit ludic, capacitatea de a se indragosti des, dar si de a uita la fel de repede.

Rac

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce dorinta de stabilitate si securitate emotionala, dorinta de o intimitate reala si profunda, fidelitate, imaturitate emotionala, dar si tendinta de sufocare a partenerului.

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce sensibilitate, tandrete, atentie deosebita pusa asupra gesturilor si cuvintelor, dorinta de protectie, alint si rasfat, foamea de afectiune.

Leu

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce fermitate in decizii, consecventa in sentimente, indrazneala, o oarecare generozitate a emotiilor, spontaneitate si pasiune. Soarele aduce totodata si posesivitate, lipsa de toleranta fata de greselile partenerului, confuzie intre iubire adevarata si dorinta sexuala.

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce o mare putere de atractie sexuala, egocentrism, indoiala, teama de angajamente pe termen lung, dar si creativitate si vioiciune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari

Fecioara

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce dorinta de perfectiune, lipsa de spontaneitate, dorinta de asumare a angajamentelor, o oarecare detasare si distanta fata de partener, nevoia de a cicali si a atrage atentia asupra greselilor partenerului, deschidere si initiativa pe plan sexual.

Trasaturi pe care le aduce Luna: Luna aduce retinere, timiditate, romantism, caldura sufleteasca, capacitatea de a oferi si de a primi afectiune, dar si incapacitatea ocazionala de exteriorizare a sentimentelor.

Balanta

Trasaturi pe care le aduce Soarele: Soarele aduce dorinta de a detine controlul asupra tuturor lucrurilor, chiar si asupra celor nepalpabile precum iubirea. In acelasi timp, Soarele aduce Balantei ura fata de minciuna, inclinatia catre placere si senzatii fizice, capacitatea de a empatiza, nevoia de a se revansa afectiv fata de cei care ii impart afectiune.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri