Aceasta este o scrisoare de la o mama catre alta. Ma adresez tie, Madonna! Material Girl, sa vorbim putin despre noua ta colaborare mama-fiica, colectia de haine care se adreseaza tinerelor adolescente, denumita Material Girl si care spui ca a fost inspirata de catre fata ta Lourdes, de 13 ani.

(In aceasta imagine, vedeta americana de 17 ani, Taylor Momsen, a fost surprinsa la evenimentul de lansare a Colectiei "Material Girl')

Cu siguranta Madge (n.r porecla a Madonnei), te-ai prins ca celebritatea are o mare influenta si ca celebritatea insemna si sa devii un model pentru admiratorii tai?

Cum poti, ca mama, sa nu constientizezi imensa influenta pe care o ai si cum o poti folosi ca sa le incurajezi pe fete sa arate ca niste fete? Dupa parerea mea, exista o multime de rochii si fuste dragute in colectie care se potrivesc cu adevarat unei fete de 13 ani, insa styling-ul pentru reclame, pe care chiar tu l-ai coordonat, vorbeste doar despre sex.

In aceste moment in care imaginea fetelor este hiper sexualizata, lasandu-le cu stima de sine la pamant, facandu-le mai mult decat niciodata vulnerabile in fata depresiei, tulburarilor alimentare si chiar impingandu-le spre sinucidere, as fi sperat ca tu sa iti folosesti incredibila putere si influenta pentru a pune in miscare o campanile prin care adolescentele sa fie incurajate sa se poarte si sa arate ca niste tinere fete. De ce sa nu creezi haine care sunt dragute si nu sexy, in timp ce campania publicitara sa transmita mesaje pozitive despre calitatile pe care le au cu adevarat?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

In cazul in care ai ratat toata agitatia referitoare la fete si la impactul pe care il are mass-media si sexualizarea asupra lor, Madonna, (desi as fi crezut ca din postura de mama a unei adolescente ai fi fost bine informata) uite cateva statistici:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri