9 August 2010 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Vrei sa-ti cumperi o casa noua si te-ar interesa sa stii daca numarul ei este de bun augur? Esti curioasa sa afli care sunt semnificatiile numerelor asociate locuintei tale si ce pot dezvalui acestea? Vrei sa-ti schimbi locuinta si ai vrea sa afli daca o sa fii fericita in acea casa? Numerele ne ajuta sa ne afla pe aceeasi lungime de unde cu lucrurile si obiectele din jurul nostru.

Casa 2 – 2 aduce intr-o locuinta confort, armonie, protectie, siguranta, sentimentul de a te simti tu insati atunci cand te afli in acest spatiu. Casa cu aceasta cifra este ideala mai ales pentru persoanele de sex feminin si pentru cuplurile care se afla la inceputul relatiei lor si isi doresc ca aceasta sa evolueze. De asemenea, locuinta cu acest numar favorizeaza dezvoltatea intuitiei si a sensibilitatii. Adeseori, locuintorii sai devin prea preocupati de aspectele materiale ale vietii. Pot de asemenea deveni prea comozi, preferand activitatile din interiorul casei celor din exterior.

Casa 3 – Numarul 3 aduce acestei case si celor care locuiesc in ea creativitate, zambete, buna dispozitie, amuzament, ospitalitate si deschidere, relaxare, inlesnind totodata comunicarea. Tendinte nefaste vin dinspre sfera exceselor, a actiunilor spontane, impulsive si a vecinilor rauvoitori. Locatarii acestei locuinte pot cadea in pericolul lenei, fugind de indatoririle zilnice.

Casa 4 – Casa cu numarul 4 este casa stabilitatii, a sigurantei, o ordinii si a curateniei, dar si a puterii de concentrare. Daca ai proiecte de terminat si nu te poti concentra, lucrul de acasa este cel mai indicat. Aici, gandurile si visurile devin idei, iar ideile prind contur concret. Pamantul este un cuvant care sugereaza foarte bine structura energetica a acestei case si baza ei energetica. De aceea, gradina joaca un rol important pentru cei care locuiesc in ea. Locatarii sunt seriosi, loiali si respectati de ceilalti. Stilurile de amenajare care i se potrivesc cel mai bine sunt cele clasice, traditionale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Casa 5 – Persoanele care locuiesc intr-o casa care are ca numar reprezentativ numarul 5 sunt persoane flexibile si volubile, la curent cu toate noutatile si mondenitatile, iubind viata si micile ei placeri, adorand sa calatoreasca si sa descopere lucruri noi. In acest spatiu se simt libere si lipsite de orice restrictii. Numarul 5 aduce schimbari, de aceea look-ul si temele cromatice ale casei vor fi schimbate de mai multe ori de-a lungul anilor.

Casa 6 – Casa cu numarul reprezentativ 6 este casa frumusetii, a esteticului, a artisticului, vand o vibratie ce impune liniste si delectare. Calmul si linistea parca imperturbabila a acestei case atrag dupa sine latura pozitiva si romantic a locatarilor sai. In acest spatiu, activitatile familiale sunt favorizate. Incercati sa nu-i lasati pe cei din exterior sa intervina in casa si familia voastra caci destramarea si dezechilibrarea este adusa de forte latente, externe.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri