Sunt lucruri la care nu te-ai fi gândit  vreodată că o să le faci. De la a mirosi scutecul copilului și până la a analiza cum este un bol de copii. Da, viața de părinte poate fi haotică și parcă dintr-o cu totul altă lume decât cea pe care o știai dinainte să ai copii. Dar știm că scopul scuză mijloacele, iar interesul tău este de a alege ce e mai bun pentru bebelușul sau copilul tău.

Cu atât de multă grijă îl crești și îi oferi toată dragostea din lume, ar fi culmea ca tocmai când vine vorba de una din nevoile sale primare să nu fii atentă îndeajuns. La ce mănâncă și când, la cum mănâncă și…din ce. Așadar, din seria am preocupări de mamă, se numără și atenția cu care vei cumpăra diverse tipuri de boluri copii. Desigur că sunt special create pentru nevoile celor mici și din toate acestea disponibile online cum faci diferența să alegi ceva potrivit?

Bolurile pentru copii - cum trebuie să fie cele de calitate?

Evident că mare parte din acestea sunt din silicon, a se evita plasticul. Amintim aici că sunt diverși compuși chimici în produsele din material plastic, astfel încât nu merită să fie o opțiune demnă de luat în seamă. Așadar, de preferat să fie din silicon, moale și flexibil, încât să nu prezinte vreun risc pentru bebeluși mai ales.

În gama de la Little Prints găsim pe cele cu ventuză la bază. O idee foarte practică, dacă ne gândim că bolurile pentru copii au nevoie de stabilitate. Nu avem cum să subestimăm mâinile neobosite și curiozitatea celor mici. Atunci când sunt la primele experiențe culinare, cei mici mai mult se joacă cu mâncarea, descoperind noi gusturi la fiecare masă. Ventuza face prinderea ușoară și destul de dificil pentru forța unui bebeluș să o scoată.

Contează de asemenea ce capacitate are bolul, dar și dacă are detalii de mare finețe. Spre exemplu, este important să aibă margini rotunjite, astfel încât cel mic să nu aibă risc să se rănească.

Seturi de boluri și accesorii pentru bebeluși și copii sunt la Little Prints

Pentru cei care nu știu, magazinul online Little Prints are în oferta sa diverse accesorii și produse pentru bebeluși și copii. Ce are special acest magazin este gama sa de produse premium, selecții de la branduri de nișă foarte apreciate: Bibs, Frigg, Mushie, Konges printre altele.

La gama articole de diversificare găsim de asemenea seturi de boluri, cu tacâm inclus. Diversitate în adevăratul sens al cuvântului. Puteți alege de asemenea bavete, suzete, protecții, dar mai ales boluri în diverse forme. Cele care imită parcă scoica sunt absolut delicioase. Desigur, sunt și sigure pentru cei mici, iar despre componența acestora veți afla din pagina oficială, la descrierea fiecărui produs în parte.

Așadar, viața de părinte înseamnă și să analizezi în detaliu orice ține de produsele folosite pentru cei mici. Cine a spus că shoppingul este ușor de făcut?

Foto: Little Prints


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri