16 Noiembrie 2023 publicat în Lifestyle 19 share-uri

O dată cu sosirea sezonului sărbătorilor, târgurile de Crăciun devin oaze de lumină și bucurie, transformând orașele în adevărate povești de iarnă. Uite ce târguri de Crăciun nu trebuie să ratezi în acest an!

1. Târgul de Crăciun București - Piața Constituției (30 noiembrie – 26 decembrie 2023)

Capitala României se transformă într-un paradis festiv la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Lumini strălucitoare, decoruri de poveste și mirosul îmbietor al produselor tradiționale îți vor încânta simțurile. De la obiecte artizanale la delicii culinare și activități pentru copii, acest târg are tot ce îți poți dori în perioada sărbătorilor.

2. Târgul de Crăciun Sibiu - Piața Mare (17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024)

Sibiu, un oraș încărcat de istorie și farmec, găzduiește unul dintre cele mai iubite târguri de Crăciun din Europa. Clădirile din centrul orașului se îmbracă în lumini festive, iar atmosfera devine magică. Meșteșugari, artiști și colindele vor completa atmosfera de basm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

3. Târgul de Crăciun Cluj-Napoca - Piața Unirii (24 noiembrie - 1 ianuarie)

Cluj-Napoca își întâmpină vizitatorii cu un târg de Crăciun de poveste în Piața Unirii. Patinoarul uriaș, iluminatul stradal și cabanele tradiționale creează un decor de basm. Târgul este cunoscut pentru oferta variată de produse handmade și spectacolele artistice.

4. Târgul de Crăciun Brașov - Piața Sfatului (30 noiembrie - 7 ianuarie)

Brașovul devine o bijuterie în perioada sărbătorilor, iar Piața Sfatului găzduiește un târg de Crăciun plin de farmec. Căsuțele împodobite, patinoarul în aer liber și evenimentele culturale fac din acest târg un loc perfect pentru a simți magia Crăciunului.

5. Târgul de Crăciun Timișoara - Piața Victoriei (26 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024)

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Timișoara, cunoscută pentru atmosfera sa multiculturală, se transformă într-un decor de basm cu ocazia târgului de Crăciun din Piața Victoriei. Cu instalații luminoase, parada de Crăciun și activități interactive, acest târg atrage vizitatori din toate colțurile țării.

Sursa foto - Leonhard_Nieder, FelixMittermeier / Pixabey


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri