30 August 2023 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Alegerea sutienului potrivit poate avea un impact surprinzător asupra stării de bine și a încrederii în sine. Pentru femei, sutienul nu este doar o piesă de lenjerie, ci și o reprezentare a feminității și a stilului personal.

Pentru a ajuta fiecare femeie să găsească sutienul ideal, am creat împreună cu SevenSins acest ghid din care poți afla care sunt secretele unui decolteu irezistibil. Află informații utile și descoperă recomandări din colecția de sutiene sexy disponibile în magazinul online SevenSins!

Mărimea potrivită a sutienului

Aproape toate femeile au trecut prin momentele acelea de disconfort, când un sutien nu se potrivește perfect. Acesta este adesea rezultatul unei mărimi greșite. Poate fi frustrant, dar știai că majoritatea femeilor poartă o mărime incorectă de sutien? De aceea, înainte de a căuta stilul potrivit, asigură-te că știi mărimea corectă pe care o porți la sutien. Măsurătorile incorecte pot duce la disconfort, pot afecta felul în care se așază hainele și, bineînțeles, efectul unui decolteu superb nu va fi obținut.

Recomandarea SevenSins: Folosește ghidul disponibil pe site și măsoară-te pentru a-ți afla mărimea ideală.

Forma și funcționalitatea unui sutien

Alegerea stilului depinde în mare măsură de forma sânilor și de nevoia de susținere. Fie că ai sâni mai plini sau mai mici, este esențial să alegi un model care să ofere suport adecvat. Partea bună este că ai numeroase modele din care poți alege, indiferent de forma pe care o au sânii tăi. Iar dacă vrei să alegi un set lenjerie intimă SevenSins, pe site poți găsi o varietate de mărimi.

Recomandarea SevenSins: Modelele balconette sunt ideale pentru femeile cu sâni mai plini, în timp ce sutienele cu push-up pot oferi un plus de volum și definiție celor care au sânii mai mici.

Sutiene din materiale de calitate

Deși poate nu te-ai gândit până acum, materialul sutienului poate influența felul în care arată decolteul. De ce? Pentru că un material de calitate se va așeza perfect pe sâni. În plus, confortul și durabilitatea sunt esențiale, iar aceste caracteristici sunt date și de tipul materialului, printre altele. Așadar, este bine să alegi materiale care permit pielii să respire și care se mențin bine în timp.

Odată ce ai găsit sutienul perfect, vrei să se mențină cât mai mult timp, nu-i așa? Ei bine, spălarea și îngrijirea adecvată pot face minuni. Spălarea manuală și uscarea naturală pot preveni deformările și decolorarea. Dacă timpul nu îți permite, folosește săculețe de spălat speciale și setează mașina de spălat pe un program delicat.

Sfatul SevenSins: Sutienele cu conținut ridicat din bumbac sau cele cu inserții din dantelă sunt atât practice, cât și estetice.

O varietate de stiluri de sutiene pentru diferite ocazii

Nu toate sutienele sunt create la fel. Există zile când simți nevoia de un plus de încredere și vrei ceva mai sexy. În alte zile, ai nevoie de confort maxim. Din fericire, există un sutien pentru fiecare ocazie: de la cele sport la cele elegante sau modelele sexy pentru momente speciale. Chiar și modelele mai simple îți pot contura frumos decolteul, dacă alegi mărimi potrivite pentru tine.

Recomandarea SevenSins: Explorează colecția variată de sutiene sexy pentru a găsi piesa care te reprezintă cel mai bine.

Seturile de lenjerie: Pentru zilele în care vrei să simți că ai totul sub control

Cărei femei nu îi place să se simtă bine într-un set de lenjerie inimă? Acesta nu este doar un capriciu, ci și o modalitate de a-ți crește încrederea în tine.

Must-have de la SevenSins: Seturile coordonate. Știi sentimentul când pantofii tăi se potrivesc perfect cu geanta? Este la fel cu sutienele și chiloții asortați!

Așadar, alegerea sutienului perfect nu este atât de grea, dacă ții cont de anumite detalii. Iar dacă ai nevoie de mai multă inspirație, aruncă o privire pe site-ul SevenSins, unde sigur vei găsi o varietate de modele și stiluri.

Foto fr si main: iStock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri