Nu poti face doua lucruri in acelasi timp. Sau cel putin nu le poti face bine.
Daca simti ca nu mai poti face fata si ca esti pe punctul de a avea o criza, ia o pauza pentru a te reorganiza. Fa o plimbare, relaxeaza-te, retrage-te intr-un colt mai linistit. Respira adanc si nu te mai gandi la nimic. Cele cateva minute te vor ajuta sa vezi mai clar modul in care poti rezolva lucrurile. Singura problema este daca poti sa nu te gandesti la absolut nimic. Este indeajuns sa incerci o singura data si te vei convinge cat de mult bine iti face.

Incearca sa preintampini factorii disturbatori. Dezactiveaza alertele la email, da telefonul pe silent sau asculta muzica de relaxare.

Ai foarte mult de castigat daca incerci sa te concentrezi asupra unui singur lucru o data. Si nu numai tu ai de castigat, ci si partenerul, copii, prietenii. Celor dragi ar trebui sa le acorzi intreaga atentie atunci cand te afli in prezenta lor. Stii asta, vrei sa faci asta, dar adesesori iti lasi mintea sa zburde pe campul facturilor de platit, al deadline-urile stricte si desi te afli in aceeasi incapere cu cei dragi, nu mai esti prezenta.

Un articol de Elena Stefan
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri