12:06, 14 Iunie 2010 publicat în Lifestyle

Cele mai frumoase zone din Romania, incarcate cu energii paranormale si mistere despre care aflam numai din legendele vechi - toate acestea le vei descoperi in acest articol. Te invitam intr-o calatorie fascinanta intr-o tara considerata edenica, cu multe frumuseti unice in lume.

In Romania exista zone cu o incarcatura energetica extraordinara, cu povesti desprinse parca dintr-un film fantastic, cu posibile explicatii pe care buzele tale nu ar indrazni sa le transmita mai departe, exista enigme pe care, din diverse motive, oamenii de stiinta au renuntat sa le desprinda din nimbul de legenda si supranatural.

Tunelul Dragostei din Romania: Caras-Severin (Foto: Shutterstock.)

Citeste si:
De ce este recomandat să mergi în fiecare an la medicul ginecolog? 
De ce este recomandat să...

Am afirmat de multe ori ca lumea este facuta doar din alb si negru si culori aditionale si ca dincolo de ceea ce poate fi inteles nu se mai afla nimic. Am afirmat de multe ori ca pamantul romanesc nu mai are nimic sa ne ofere. Cine poate insa sa puna cap la cap toate legendele si miturile, speculatiile, exagerarile, fenomenele inexplicabile, aparitiile misterioase care au avut loc pe aceste taramuri si sa stoarca din ele adevarul si numai adevarul? Si daca un cineva ar reusi totusi... oare explicandu-le in totalitate nu ar ucide minunea si farmecul din ele? Pamantul este o entitate vie, incarcata nu doar de plante, animale si realizari omenesti, ci si de focare energetice, cu efecte uimitoare asupra organismului si psihicului uman. Fara mister, povestile s-ar izbi de un zid mort, nu ar mai putea trece mai departe de noi. Povestile ciudate pot fi transmise mai departe doar sporindu-le misterul.

Pamantul romanesc ascunde realitati si ciudatenii care ar putea sa starneasca curiozitatea chiar si in cel mai sceptic muritor de pe pamant. In Romania exista zone cu o incarcatura energetica extraordinara, cu povesti desprinse parca dintr-un film fantastic, cu posibile explicatii pe care buzele tale nu ar indrazni sa le transmita mai departe, exista enigme pe care, din diverse motive, oamenii de stiinta au renuntat sa le desprinda din nimbul de legenda si supranatural. Romania este insa eterna frumoasa adormita care asteapta sa fie trezita la viata. Oamenii ei ar trebui sa inteleaga ca geografia ei paranomala este poate una dintre cele mai interesante din lume. Sunt multe zone fantastice si miraculoase ale Romaniei, insa in articolul de fata le vom prezenta pe cele mai cunoscute.

Locuri cu energii paranormale din Roamania

Padurea Baciu- padurea in care viata nu misca..

Se afla la numai cativa kilometri departare de orasul Cluj si acopera un deal cat vezi cu ochii. Aparent, este un loc oarecare in care timpul isi vede linistit de treaba curgand lent. Padurea Hoia Baciu este insa unul dintre cele mai cunoscute si controversate locuri din Romania pe seama caruia, din dorinta omeneasca de a intelege si descifra secretul fenomenelor paranormale din padure, au luat nastere povesti incredibile si speculatii care mai de care mai spectaculoase.

Citeste si:
Karaoke și o cină internațională, printre activitățile de realizat...
Karaoke și o cină...
Se spune ca vantul nu sufla in aceasta padure si ca cei care ii trec pragul, chiar daca nu patesc nimic, sunt incercati de un sentiment bizar de apasare, inconfort si teama, avand senzatia ca sunt priviti si supravegheati de pretutindeni. Padurea nu este vie ca toate padurile, ci pare invaluita in tacere, lipsita de freamatul frunzelor si al vietuitoarelor. Spre surprinderea celor care se asteapta sa intalneasca o padure falnica, lucrurile stau cu totul altfel.

Foto: Locuri paranormale si fascinante din Roamania - Padurea Baciu Sibiu - Shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri