14 Martie 2023 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Te invit să porți acest mărtișor special în permanență de acum înainte, nu doar la început de Primăvară!

Primăvara a venit, iar o dată cu ea ne bucurăm și noi, la rândul nostru, de renașterea a tot ceea ce se află în jur. Razele soarelui ne bucură și ne oferă acel strop de optimism de care avem nevoie, după lunile reci și întunecate de iarnă.

Ne dezmorțim din stările noastre sufletești și începem să facem o curățenie generală în interiorul nostru. Este timpul să renunțăm la tot ceea ce este toxic, indiferent dacă vorbim despre oameni, mâncare, locuri sau obiceiuri.

Primăvara ne oferă, în sfârșit, oportunitatea de a petrece mai mult timp în natură, de a ne bucura de viață și de tot ceea ce ne înconjoară. Bucuria prezentului se află acum în sufletele celor care își deschid bine ochii și își dau seama ce dar minunat este viața.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Vestitorul primăverii, gingașul ghiocel, ne arată ca fragilitatea se împletește perfect cu puterea interioară. Așa suntem și noi, oamenii, creați – vulnerabilitățile noastre ne fac să fim mai puternici. Conștientizarea și acceptarea lor ne fac să fim de neînvins.

Mărtișorul, simbolul lunii Martie, poate fi iubirea de sine, pus cu multă încredere și hotărâre în suflet. Hai să începem o nouă lună cu și mai multă prețuire față de propria persoană!

Cel mai special mărtișor este cel pe care îl purtăm cu noi, iar pentru asta avem nevoie de grija noastră față de propria persoană, liniște în suflet, timp de calitate petrecut doar pentru noi.

Te invit să porți acest mărtișor special în permanență de acum înainte, nu doar la început de Primăvară!

Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri