23 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 223 share-uri

Data viitoare când simți că nu mai poți, plasează-ți mâna în dreptul inimii! Ascultă-i bătăile și vezi cât de curajoasă poate fi ea, bătând, în continuare, pentru tine, indiferent câte de câte dureri a simțit!

Orice sfârșit este un nou început, așa cum după fiecare noapte urmează o nouă zi. Noi șanse, noi posibilități de a-ți trăi viața, noi provocări, noi motive de a te încrede în planul pe care Divinitatea le-a creat pentru tine.

Dumnezeu a pus în inima fiecăruia dintre noi un strop de curaj, dar și încredere că orice s-ar întâmpla astăzi, mâine urmează o nouă zi. Existența este infinită, la fel cum sunt și iubirea, dar și ura. Doar tu poți alege cu ceea ce vrei să mergi mai departe, indiferent de ce s-a întâmplat în trecut.

Poate că inima ta a fost supusă multor dezamăgiri și poate că te-ai gândit de multe ori care este drumul tău cu adevărat. După ce ai căzut, trebuie să îți găsești curajul pe care Divinitatea le-a pus în tine și să începi să trăiești altfel. Și o vei și face! Pentru că după orice căzătură te vei ridica mai puternic, mai curajos, mai încrezător, mai hotărât și mai plin de viață ca niciodată!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Data viitoare când simți că nu mai poți, plasează-ți mâna în dreptul inimii! Ascultă-i bătăile și vezi cât de curajoasă poate fi ea, bătând, în continuare, pentru tine, indiferent de câte dureri a simțit!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri