23 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 238 share-uri

Data viitoare când simți că nu mai poți, plasează-ți mâna în dreptul inimii! Ascultă-i bătăile și vezi cât de curajoasă poate fi ea, bătând, în continuare, pentru tine, indiferent câte de câte dureri a simțit!

Orice sfârșit este un nou început, așa cum după fiecare noapte urmează o nouă zi. Noi șanse, noi posibilități de a-ți trăi viața, noi provocări, noi motive de a te încrede în planul pe care Divinitatea le-a creat pentru tine.

Dumnezeu a pus în inima fiecăruia dintre noi un strop de curaj, dar și încredere că orice s-ar întâmpla astăzi, mâine urmează o nouă zi. Existența este infinită, la fel cum sunt și iubirea, dar și ura. Doar tu poți alege cu ceea ce vrei să mergi mai departe, indiferent de ce s-a întâmplat în trecut.

Poate că inima ta a fost supusă multor dezamăgiri și poate că te-ai gândit de multe ori care este drumul tău cu adevărat. După ce ai căzut, trebuie să îți găsești curajul pe care Divinitatea le-a pus în tine și să începi să trăiești altfel. Și o vei și face! Pentru că după orice căzătură te vei ridica mai puternic, mai curajos, mai încrezător, mai hotărât și mai plin de viață ca niciodată!

Data viitoare când simți că nu mai poți, plasează-ți mâna în dreptul inimii! Ascultă-i bătăile și vezi cât de curajoasă poate fi ea, bătând, în continuare, pentru tine, indiferent de câte dureri a simțit!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri