26 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 111 share-uri

Nu știu cât mai înseamnă numele meu pentru tine, însă al tău nu mă mai face nici măcar să mă încrunt - și așa ne este cel mai bine!

Știu că te mai gândești la mine și că uneori ai vrea ca telefonul să îți arate că eu sunt ceea care sună. O perioadă de timp am crezut că te vei întoarce și că sunt de neînlocuit în viața ta, așa cum mi-ai jurat de atâtea ori. M-am înșelat amarnic.

Acum nu mă mai uit în trecut, nu mai vreau să știu nici cum te cheamă. Cel pe care l-am cunoscut și l-am iubit nu mai există pentru mine. Irealul a fost bătut de prezent, iar cel de acum ești cu siguranță tu 100% autentic. Știu că așa ai fost de la început, dar greșeala mea a fost să mă las orbită de promisiunile tale.

Totul s-a dus de râpă, dar nici nu mai contează. Nu aș fi vrut un alt final, un alt drum mai ușor. Acum, nici nu mai știu despre cine scriu - cel pe care l-am iubit, cel pe care l-am urât, cel pe care l-am uitat și pierdut în amintiri, parcă, dintr-o altă viață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Nu știu cât mai înseamnă numele meu pentru tine, însă al tău nu mă mai face nici măcar să mă încrunt - și așa ne este cel mai bine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri