Dacă la sfârșitul zilei inima ta este curată, iar intențiile tale sunt pure, atunci nu ai de ce sa îți faci griji

21 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Sunt sigur că și tu faci tot ce îți stă în putință pentru a reuși. Din moment ce ești aici, știu că faci tot ce poți, însă nu uita că și imperfecțiunile pot fi atât de perfecte. 

Pentru mulți dintre noi, zilele de luni până vineri sunt agitate, cu task-uri programate și cu responsabilități pe care trebuie să le urmăm. Cu toate acestea, deși încercăm și chiar ne ies aproape de perfecțiune lucrurile, mai avem, la final de zi, momente în care simțim că nu am făcut suficient sau că nu am îndeplinit așteptătările personale sau a celor din jur.

Dacă și pe tine te învăluie multitudinea de gânduri atunci când pui capul pe pernă, vreau să știi că ești o persoană minunată, cu inima bună și cu empatie față de tot ceea ce se află în jurul său. Indiferent de cât ai făcut sau nu ai făcut în decursul celor 24 de ore, important este ca intențiile tale să fi fost bune, iar iubirea față de tine, dar și de ceilalți să nu îți lipsească în nicio acțiune de zi cu zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare !

Sunt sigur că și tu faci tot ce îți stă în putință pentru a reuși. Din moment ce ești aici, știu că faci tot ce poți, însă nu uita că și imperfecțiunile pot fi atât de perfecte.

Doar lasă-te să fii! Zile cu soare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri