15 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Mai ai un singur pas până la îndeplinirea dorințelor: renunță la tot ceea ce a durut!

Atunci când faci un pas în față și doi în spate, este momentul să îți dai seama că te sabotezi singur. Ai grijă la felul în care alegi să mergi înainte, pentru că, atunci când un ochi privește în trecut și unul în prezent, va fi tot mai greu să înțelegi ce anume cauți tu, în viața ta.

Timpul este un instrument de măsură bun în ceea ce privește echilibrul tău interior, așa că dă-ți voie să treci prin toate stările și toate emoțiile posibile. Răbdare cu tine și răbdare cu tot ceea ce trăiești!

Trecutul nu îl poți încheia decât dacă ai inima împăcată, iar în sufletul tău nu se găsesc resentimente, ci o mare de iertare.

Vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai dorit, însă mai întâi trebuie să te regăsești pe tine. Regăsește-ți pacea, bucuria de a trăi, zâmbetul interior și entuziasmul clipei din prezent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Mai ai un singur pas până la îndeplinirea dorințelor: renunță la tot ceea ce a durut!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri