14 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 49 share-uri

Ai încredere în tine și în alegerile tale! Nu trebuie să fii perfect, ci să fii TU

Vin momente în viață în care te simți nesigur, vulnerabil, fără pic de încredere în forțele proprii. Crezi că cei din jur știu ce este mai bine pentru tine și faci alegeri în funcție de ceea ce ți se impune.

Este greu să mai crezi în tine atunci când ai căzut după piedicile repetate pe care Universul ți le-a pus în cale. Totuși, nu uita că nimic din ceea ce ți s-a întâmplat nu este o condamnare, ci doar un test pentru a evolua și a te întoarce mai mult către sufletul tău.

Când lumea va încerca să te schimbe, nu uita de sufletul tău. Amintește-ți care sunt limitele tale, dorințele tale și, , nu în ultimul rând, ascultă-ți sufletul. Într-o lume în care superficialitatea este la ordinea zilei, iar setea de tot ce strălucește acaparează viețile multora dintre noi, devine tot mai greu să rămâi autentic și să nu te iei după majoritate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Ai încredere în tine și în alegerile tale! Nu trebuie să fii perfect, ci să fii TU. Cu bune, cu rele, cu defecte și cu momente de perfecțiune. Nu căuta un alt drum. Nu căuta să fii altcineva! Înbrățișează-ți emoțiile și vei reuși să aduni în tine toată iubirea de care ai nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri