Mărțișorul este unul dintre simbolurile primăverii și prilejul perfect pentru a face o bucurie unei persoane dragi. Pe lângă șnurul alb cu roșu specific acestei ocazii, oferta de cadouri este una variată, astfel că apare întrebarea cum și ce să dăruiești de mărțișor, astfel încât darul să fie unul potrivit și apreciat. 

Prima regulă este să oferi de mărțișor un cadou din suflet fiecărei femei din viața ta, fie că este vorba de mamă, iubită, soție, soră, prietenă sau colegă de serviciu.

5 idei de cadouri de mărțișor

Cum să oferi un cadou potrivit de mărțișor? Alegerea obiectului perfect se face în funcție de relația pe care o ai cu persoana ce va primi darul din partea ta, preferințele acesteia și de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

O bijuterie

Printre cele mai populare cadouri de mărțișor se numără bijuteriile, în special cele din metale prețioase. Orice femeie poarta astfel de accesorii, așa că nu rămâne decât să alegi modelul care consideri că i s-ar potrivi. Pentru soție sau iubită poți opta pentru o pereche de cercei sau un colier, iar pentru mama o broșă elegantă. Brățările cu șnur și argint, de exemplu, sunt ideale de oferit în dar de mărțișor fiecărei femei din viața ta. Optează pentru un simbol cu semnificație pentru fiecare, cum ar fi un trifoi, o inimă sau semnul infinitului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Un voucher la un salon de înfrumusețare

Luna martie este dedicată femeii, iar mărțișorul este prilejul perfect pentru a o face să se simtă specială. Oferă-i câteva ore de răsfăț la un salon de înfrumusețare sau la un centru spa, unde să beneficieze de masaj, saună și alte tratamente de tip cosmetic. Dacă știi că își dorește o schimbare de look, dăruiește-i un voucher la salonul favorit sau la un hairstylist de renume. Orice femeie adoră să se simtă în centrul atenției, iar un astfel de cadou nu poate decât să o cucerească pe deplin.

Florile preferate

Florile reprezintă un cadou cu care nu dai niciodată greș, indiferent de situație sau ocazie. Pentru mărțișor, alege florile sale preferate și combină-le cu cele de primăvară. Optează pentru un aranjament cu lalele, narcise și anemone sau pentru unul parfumat, care să includă frezii și zambile. Florile ambalate în cutii sau în buchete mari, în nuanțe pastelate ori în diverse combinații de culori vor face ziua mai frumoasă oricărei femei. Deși pare un cadou banal, florile n-ar trebui să lipsească de la nicio ocazie atunci când vorbim de reprezentantele sexului frumos.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Produse cosmetice

În cazul în care ești în căutarea cadoului perfect de mărțișor pentru prietena ta cea mai bună sau pentru sora ta, produsele cosmetice sunt o idee excelentă. Optează pentru un coș cadou care să conțină o loțiune de corp frumos parfumată, alături de o cremă de mâini și una exfoliantă. Dacă îi știi exact tipul de ten și de piele îi poți oferi și o cremă de față sau produse profesionale pentru îngrijirea părului.

O carte

Cărțile sunt un cadou potrivit de mărțișor, mai ales pentru persoanele pasionate de lectură. Orientează-te spre un titlu nou apărut în librării sau optează pentru cel mai recent best seller. De asemenea, poți oferi calendare cu diverse texte sau citate adresate mamei, celei mai bune prietene sau pur și simplu un gând bun pentru fiecare zi. Și o agendă personalizată este de luat în calcul, mai ales dacă îi este destinată unei persoane ocupate, cu un program încărcat.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Cadoul potrivit de mărțișor se alege cu atenție și este oferit întotdeauna din suflet. Ai grijă să-l împachetezi într-un aer festiv și dăruiește-l mereu cu zâmbetul pe buze.

Sursa foto: Imagine de Ovi C de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri