Afla ce traseu va urma cariera ta in 2010 si care sunt resursele financiare de care vei dispune in anul urmator.

Berbec

Anul 2010 este anul schimbarilor pentru nativii din zodia Berbecului. Prin munca asidua si dinamism vei atrage in viata ta oferte care te vor propulsa spre realizarea mult dorita. De ce sa astepti sa vina muntele la tine? Mai bine te duci tu la el. Asculti, iei notite, esti atent in toate partile, relationezi cu vechi cunostinte si tragi sforile necesare recunoasterii meritului tau si a adevaratei capacitati de lucru. Acesta este motivul pentru care anul 2010 se va dovedi foarte bun din punct de vedere financiar. Cand toata lumea se plange de lipsa banilor tu reusesti sa scoti din piatra uscata nu numai strictul necesar ci si mult peste. Trebuie insa sa dai dovada de chibzuinta pentru ca altfel, toate resursele tale se vor duce la fel cum au venit.

Actiunile tale vor deveni mai evidente dupa 15 ianuarie. In perioada 15 ianuarie 2010 si sfarsitul lunii trebuie sa iti pui in plan toate obiectivele si gandurile iar acestea vor prinde radacini si vor da roade in cursul lunilor urmatoare. Aceasta insa este o perioada propice schitarii actiunilor viitoare. Chiar daca inceputul de an te prinde cu bugetul la limita vei avea ocazia sa te redresezi destul de bine in lunile ce urmeaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Septembrie si octombrie se vor dovedi ineficiente si vei stagna din punct de vedere financiar. Nu iti pierde speranta insa ci continua cu planurile pe care le vei materializa pana la urma. In drumul spre asceniune sociala ai grija pe cine superi si peste orgloiile cui calci. S-ar putea sa te mai intalneste cu acele persoane si chiar sa iti aduca diferite prejudicii de ordin material cand te astepti cel mai putin. Prin urmare joaca corect si fii fair-play. Primavara anului 2010 va insemna o inflorire si pentru buzunarul tau. Investeste sau asociaza-te cu persoane de incredere. Noiembrie si decembrie sunt lunile cele mai importante, deoarece acestea reprezinta incununarea muncii de pe intreg anul in curs. Poti sa te relaxezi linistit si sa te gandesti la modalitati de a-ti cheltui banutii agonisiti.

Taur

2010 este anul lansarii pentru tine. Este un punct de reper pe care ti-l iei acum gandindu-te la lucruri pe un termem mai indepartat. Beneficiile imediate nu vor fi nici multe si nici substantiale insa tu privesti in perspectiva. Trebuie sa profiti la maxim de inceputul anului si sa iti pui pe foaie toate obiectivele pe care le ai de realizat pana la sfarsitul lui. Ai posibilitatea de a castiga o suma destul de mare de bani daca lucrurile ies asa cum le planifici tu. Prin urmare fii atent la detalii, la cei din jurul tau, fii practic si rational. De la jumatatea lunii ianuarie si pana la sfarsitul lunii martie trebuie sa ai grija cu cine te asociezi. Este un punct de cotitura si poate reprezenta fie materializarea planurilor fie esecul lor. Insa imediat ce depasesti aceasta perioada castigurile materiale vor veni mult mai usor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri