12:12, 28 Decembrie 2009 publicat în Lifestyle

E foarte important sa stim sa facem curatenie - in casa, dar si in suflet, sa folosim cat mai mult sapun, detergent, pasta de dinti si obligatoriu-haine curate. Spre bucuria noastra si spre bucuria celor din jur.

Cunoasteti cu totii fraza renumita - Minte sanatoasa intr-un corp sanatos! E foarte important sa stim sa facem curatenie - in casa, dar si in suflet, sa folosim cat mai mult sapun, detergent, pasta de dinti si obligatoriu-haine curate. Spre bucuria noastra si spre bucuria celor din jur. Cat despre vaccinuri - cred ca mancarurile si sucurile cu conservanti si coloranti, mediul poluat, stresul sunt cu mult mai nocive decat efectele negative ale vaccinurilor.

Incidenta persoanelor care mor de la vaccinare este considerabil mai mica decat a persoanelor care mor din cauza gripei porcine sau a cancerului de col uterin. Cand cade un avion toata lumea vorbeste, chiar daca incidenta deceselor din cauza catastrofelor aviatice este considerabil mai mica decat decesele in urma accidentelor automobilistice.

Citeste si:
27 aprilie - Prima Super Lună a anului: Despre Forța mistuitoare a...
27 aprilie - Prima Super Lună...

Aveti grija de sanatatea D-voastra, dar si a celor dragi si nu uitati ca a preveni este cu mult mai usor decat a trata o boala. Si nu uitati ca decembrie este luna cadourilor - daruiti celor din jur iubire si multe cuvinte frumoase-cuvintele frumoase fac miracole, iar iubirea vindeca deopotriva si pe cel ce primeste si pe cel care o daruieste, iar un cadou cat de mic, chiar simbolic ne aduce aminte de persoana care ni l-a daruit si peste ani... multi ani si toti cu multa sanatate!

Dr. Ana FALCA - SC KALINA
Chirurgie Estetica - Psihologia Cuplului - Servicii Medicale

Citeste si:
În curând va începe construcția celei de-a treia Case Ronald...
În curând va începe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri