Test Karmic: Alege un Soare Arhetipal și o să-ți spun ce greșeli ai avut într-o viață anterioară și care este misiunea ta prezentă

12 August 2021 publicat în Lifestyle 2557 share-uri

Cu ce imagine solară rezonezi cel mai mult? Alege soarele pe care îl simți cel mai aproape de inima ta și noi îți vom spune ce fel de Soare Arhetipal Karmic ai, care au fost greșelile și lecțiile vieților tale anterioare și care este misiunea ta în existența prezentă (ce ai de făcut, corectat și învățat).

☀ 6 – Soarele familiei sau al maternității

Ai beneficiat din plin în vieți anterioare de beneficiile solitudinii și este foarte posibil ca în multe din viețile tale anterioare să fi ales calea singurătății (călugăria, celibatul etc), să fi refuzat ideea de familie sau maternitate din diverse motive sau să fi crescut în circumstanțe de viață în care nu ți-a fost dat să ai parte de un sprijin părintesc, matern sau patern (spre exemplu unii dintre voi să fi crescut în orfelinate, să fi avut parte de familii adoptive care nu v-au tratat tocmai frumos etc).

Dacă ai fost în existențe trecute în ultima situație, vei fi recompensat în această viață printr-o familie frumoasă, copii iubitori și buni care îți vor oferi toată dragostea și recunoștință lor de-a lungul vieții. Pentru alții, această viață va fi despre întemeierea unei familii, despre acceptarea cununii familiei, despre lecția generozității și a crește o persoană fără niciun un interes, pur și simplu din iubire necondiționată. Pentru alții, maternitatea se va ivi sub alte forme: grija pentru animăluțe, cei bolnavi, proiecte științifice care fac bine planetei, preocuparea pentru cei săraci sau dorința de a educa copii de toate vârstele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

☀ 7 - Soarele vieții

În existențele tale anterioare, nu ți-ai permis să trăiești cum se cuvine, iar lecțiile tale de viață au fost deseori despre rețineri și limitari, despre autoimpunerea unor limitări. Ți-au fost impuse sau ți-ai impus cenzuri, nu ai luat atitudine pentru propria viață, ai acceptat ca ceilalți să îți conducă sau domine propria viață fiindca era mai comod. Ți-a fost teamă să trăiești, ți-a fost teamă să spui lucrurilor pe nume, ți-a fost teamă de schimbări și nou, ți-a fost teamă să explorezi și să experimentezi, să îndrăzneșți și nu ai trăit viața la întregul ei potențial.

Poate tocmai de aceea, în această viață, te încearcă uneori un sentiment că nu îți găseșți sensul, că orice ai face nu te împlinești pe deplin și nu te simți în totalitate viu. Este interzis în această viață să faci orice ar strica ciclul vieții, să gândești până și gânduri distructive față de propria viață.

Bucură-te de tot ceea ce vezi în jurul tău, lasă-te entuziasmat de orice, planifică, trăiește, ia inițiativa și fii spontan și plin de bucurie sufletească. Permite-ți să fii spontan în această viață, să încerci lucruri noi, să iubești și să trăiești în ciuda eventualelor eșecuri, dezamăgiri și tristeți pe care le presupune acest lucru.

☀ 8 – Soarele vindecării și al iertării

Un astfel de soare karmic în viețile anterioare implică un ciclu perpetuat al suferinței și al sentimentelor negative pe care, îl loc să îl întrerupi, l-ai alimentat. Este foarte posibil, într-adevăr, ca alții să fi greșit mai mult sau mai puțin grav față de tine, iar tu, prin neiertare, să te afunzi în sentimente de tristețe, durere, dezamăgire și neiertare.

Menirea ta în această viață este să fii bun și să ierți, să te cureți și să te purifici!! Ranchiuna și amărăciunea, sentimentele negative față de o persoană anume nu te înalță și nici nu te fac mai fericit, ci din contra, te coboară într-un fel de iad pământean. Fii bun față de tine, bun față de ceilalți. Să ierți cu inima și să îți vindeci rănile, conștientizându-le și cerând ajutorul pentru cicatrizarea lor acolo unde consideri că ai nevoie.

Ai o menire specială în această viață, să ierți este tot o lecție de iubire și smerenie. Iertarea este un atribut pe care însuși Iisus l-a experimentat și el aduce cu sine eliberarea în forma sa cea mai înaltă.

☀ 9 – Soarele Spiritualității

În existențele tale anterioare, ai pus mult accent pe viața materială, pe nevoile trupului, pe hedonism și te-ai dedat satisfacerii oricăror plăceri, îndreptându-te spre autodistrugere. Ai făcut un cult din a experimenta orice este fizic și material, uitând să te îngrijești și de grădina sufletului tău. Misiunea ta prezentă este despre a celebra și latura spirituală a vieții, despre a evolua și învăța spiritual, despre a-ți îmbunătăți propria persoană cu valori spirituale.

Ai o misiune dificilă, dar deosebit de frumoasă în această viață, aceea de a a-ți hrăni sufletul și a-ți dezvolta latura spirituală a vieții. Să nu vă mire dacă mulți dintre voi veți simți o atracție sau o chemare către cele spirituale (mulți vor alege calea preoției, a mănăstirii, a voluntariatului, a rugăciunii, a călătoriilor pentru găsirea unui sens spiritual, a unei vieți duse în numele binelui, a celorlalți sau chiar a divinității) sau veți fi înzestrați cu anumite abilitățile psiho-spirituale care vă vor permite să îi “treziți” și învățați spiritual și pe ceilalți.

Foto fr si main: De la Mara Fribus /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri