12 August 2021 publicat în Lifestyle 2557 share-uri

Cu ce imagine solară rezonezi cel mai mult? Alege soarele pe care îl simți cel mai aproape de inima ta și noi îți vom spune ce fel de Soare Arhetipal Karmic ai, care au fost greșelile și lecțiile vieților tale anterioare și care este misiunea ta în existența prezentă (ce ai de făcut, corectat și învățat).

Soarele este un simbol atemporal puternic, omiprezent în multe dintre culturile și religiile lumii și invocat de-a lungul secolelor drept aducător de lumină, energie, căldură și viață. Soarele reprezintă forța și purificarea. El este considerat a fi însăși emblema vieții, viața în toate formele ei, un simbol arhetipal dătător de început și sfârșit, un simbol al renașterii, al regenerării și al continuității.

Te invităm astăzi să parcurgi acest test spiritual și karmic închizând ochii preț de câteva secunde și apoi instinctiv, ascultându-ți intuiția, să alegi forma solară (soarele) cu care simți că rezonezi cel mai tare sau care îți place cel mai mult din imaginea de mai jos ⬇⬇⬇.

Ce imagine ai ales? Alege Soarele pe care îl simți cel mai aproape de inima ta și noi îți vom spune ce fel de Soare Arhetipal Karmic ai, care au fost greșelile și lecțiile vieților tale anterioare și care este misiunea ta în viața și existența prezentă (ce ai de făcut, corectat și învățat).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Foto: De la Liashenko Iryna /Shutterstock

☀ 1 – Soarele Libertății

Acest soare karmic care te caracterizează a strălucit peste o viață sau vieți anterioare în care ideea de libertate a fost greșit înțeleasă, distorsionată sau călcată în picioare. Fie ai încălcat libertatea sau liberul arbitru al altora, fie ai abuzat de propria libertate și ai uitat ce înseamnă moderația, controlul, respectul pentru toate lucrurile și toate ființele. Dintr-o poziție liberă și superioară, este foarte posibil să fi abuzat de libertatea celorlalți, influențând, manipulând, neînțelegând limitările și limitele celorlalți sau linia subțire dintre ceea ce este permis și ceea ce este ilicit.

Dacă ai făcut lucruri total greșite în trecutul tău, în această viață este momentul să înveți că libertatea este de fapt o iluzie și că ea este mai mult interioară. Menirea ta în această viață este să înveți lecția moderației și a auto-controlului, să manifești toleranță, empatie și flexibilitate față de ceilalți, să respecți “nu”-ul și “da”-ul lor, deciziile și granițele personale și individuale, să-i iubești și să îi accepti pe oameni așa cum sunt ei.

☀ 2 - Soarele Puterii

Un soare karmic care are ca punct central Puterea aduce după sine o karmă puternică, uneori copleșitoare. Se poate ca în viețile tale anterioare să vă fi aflat în poziții de autoritate și să vă fi jucat cu viețile și destinele celorlalți, chiar să fi intervenit în ele nefavorabil sau să profitați în mod lacom de niște situații sau persoane aflate într-o poziție de inferioritate față de voi (ca ierarhie, fizic – poate ați luat în derâdere defectele fizice ale cuiva, ați sustras bani sau bunuri care nu vi se cuveneau doar fiindcă se putea etc) atunci când de fapt nu aveați niciun drept să faceți acest lucru.

Abuzul sau excesul de putere în viețile anterioare se șterge printr-o viață modestă, uneori chiar umilă, trăită în serviciul celorlalți, pentru a face bine celor din jur. Misiunea voastră prezentă poate avea legătură cu o viață trăită mai mult pentru ceilalți, invocând uneori sacrificiul benevol în folosul și pentru fericirea celorlalți.

☀ 3 – Soarele Iluziei

Iluzia, neacceptarea adevărului sau denaturarea realității au făcut parte din existențele voastre anterioare. Fie ați trăit înconjurați de minciună și nu v-ați asumat ceea ce sunteți cu adevărat, fie ați trăit într-o lume în care ați negat pur și simplu realitatea (fiindcă nu vă convenea) și ați ales să o evitați în diverse forme (diverse dependențe precum cea de alcool, de opioide, sex, mâncare, poate chiar tulburări mentale etc). Aceste modalități de a trăi viața sunt de fapt o formă de inadaptare la circumstanțele viețîi, iar menirea voastră karmică prezentă este de a fi mai flexibil față de propria viață, de a o privi drept în ochi și de a lua tot ce-i mai bun din ea.

Trebuie să iubiți tare mult viața în această viață!! Nu vă fie teamă de greșeli sau că nu faceți întotdeauna ceea ce trebuie. Viața este tocmai despre aceasta. Despre a învăța și a experimenta și de a ne bucura de ea în ciuda tristeților, nedreptăților, greutăților și obstacolelor pe care le vom întâlni.

☀ 4 – Soarele Iubirii de sine

Soarele Iubirii de Sine este despre un suflet luminos și generos care în existențele sale anterioare a iubit atât de mult încât a dat aproape tot din el până când nu a mai rămas cu nimic. Fie că te-ai jertfit pentru alții, fie ai ales existente și vieți în care te-ai pus mereu pe ultimul loc, necerând sau refuzând ajutorul celorlalți atunci când ai avut nevoie, viața de acum este despre reîntoarcerea către tine și nevoile tale adevărate, despre onorarea acestora în modul cel mai frumos.

Misiunea ta în viața prezentă este aceea de a fi alături de ceilalți, de a te conecta emoțional și spiritual cu ei fără a mai ceda însă bucăți din sufletul tău. Învață să îți respecți propriile nevoi și dorințe, să îți asculți inima și intuiția, să faci ceea ce îți place și să fii fericită cu tine însuți și cu alegerile tale.

☀ 5 – Soarele Iubirii adevărate

În alte vieți și existențe, iubirea a fost pentru tine un joc frumos, o înșelătorie sau o metodă de a-ți atinge celelalte scopuri în viață. Este foarte posibil să fi dat dovadă de egoism în relațiile cu persoanele apropiate și îndepărtate, să fi repetate cicluri de viață în care ai frânt inima celorlalți sau chiar pe a ta, fără să îți pese de suferința și potopul de după trecerea ta prin viața altcuiva.

Acest soare karmic ne spune că este posibil chiar să îți fi întâlnit sufletul pereche în altă viață și, din prostie sau influențat de familie și ceilalți, să fi părăsit persoana iubită fără să te mai uiți înapoi. Iubirea adevărată este un dar rar și extrem de valoros care nu este la îndemână întotdeauna și este posibil să nu fi știut cum să îl prețuieșți.

Menirea ta în această viață este ca atunci când îți vei întâlni sufletul pereche și iubirea adevărată, să îți asculți inima și intuiția și nu gura lumii. Să te întorci în interiorul tău și să faci alegeri cu inima, lăsând în urmă egoul, egoismul, încăpățânarea sau lipsa de empatie, greșeli grave.

Cititi continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri