23 Noiembrie 2009 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Cunoasterea semnificatiei numelui de familie al partenerului este importanta nu doar in sensul cunoasterii complete a celui iubit, ci si in sensul imbunatatirii si armonizarii relatiilor dintre voi doi. Procedeul numerologic prin care puteti afla mai multe despre partener este cel clasic, de altfel extrem de simplu, cu care probabil ca multi dintre voi sunteti familiarizati.

Spui ca ai reusit sa descifrezi temperamentul partenerului tau si ca il cunosti in totalitate, dar gandeste-te bine... Nici despre tine insati nu poti spune ca stii totul. Chiar crezi ca nu mai ai nimic de aflat despre el? Crezi ca numele de familie al barbatului pe care il iubesti nu dezvaluie nimic despre felul sau de a fi? Crezi ca acesta este un amanunt total lipsit de importanta? Una din cele mai vechi stiinte vine si ne contrazice. THE NAME IS THE KEY, ne invata numerologia. Numele de familie al partenerului detine una din cheile descifrarii personalitatii sale. Prin casatorie, adoptarea numelui de familie al partenerului este inevitabila, iar acesta este un lucru care poate fi luat in deradere. Sunt doua Karme existentiale care trebuie armonizate: Karma proprie si Karma Lui.

De regula, in numerologie, pentru o interpretare cat mai corecta si aprofundata a comportamentului, personalitatii si destinului uman, numele se ia in considerare ca un intreg, ca un tot. Cu toate acestea, numele de familie reprezinta un caz cu totul si cu totul special in numerologie, putand fi interpret de unul singur. Pentru evolutia sa interioara, omul trebuie sa incerce sa se descopere pe sine si sa descopere si valentele celorlalti.

Numele de familie reprezinta o lectie de viata pe care o inveti si o mostenesti de la parinti si o lectie de viata pe care o vei avea de invatat de la viata si de la viitorul partener. Cunoasterea semnificatiei numelui de familie al partenerului este importanta nu doar in sensul cunoasterii complete a celui iubit, ci si in sensul imbunatatirii si armonizarii relatiilor dintre voi doi.

Procedeul numerologic prin care puteti afla mai multe despre partener pornind de la numele de familie este cel clasic, de altfel extrem de simplu. Prin urmare, se are in vedere doar numele de familie al celui pe care il iubesti. Fiecarei litere din care numele de familie este format ii corespunde cate o cifra: literelor A, J, S - cifra 1, literelor B, K, T – cifra 2, literelor C, L, U -cifra 3, literelor D, M, V -cifra 4, literelor E, N, W – cifra 5, literelor F, O, X -cifra 6, literelor G, P, Y – cifra 7, literelor H, Q, Z -cifra 8, literelor I, R -cifra 9 (Atentie insa: diacriticele nu se iau in calcul, literele ş, ţ, î vor fi inlocuite cu s, t si i si asociate cifrelor corespondente, iar ă, respectiv â vor fi inlocuite cu a si asociate cifrei corespundente acestei litere). Se aduna toate cifrele din numele de familie, iar rezultatul obtinut este cifra care corespunde personalitatii partenerului. Daca se obtin doua cifre, acestea se aduna intre ele. Rezultatul obtinut trebuie sa fie reprezentat de o singura cifra de la 1-9.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri