23 Noiembrie 2009 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Cunoasterea semnificatiei numelui de familie al partenerului este importanta nu doar in sensul cunoasterii complete a celui iubit, ci si in sensul imbunatatirii si armonizarii relatiilor dintre voi doi. Procedeul numerologic prin care puteti afla mai multe despre partener este cel clasic, de altfel extrem de simplu, cu care probabil ca multi dintre voi sunteti familiarizati.

Iata spre exemplu cum se procedeaza in cazul unui nume de familie precum Sârbu. Numele este format din S-A-R-B-U, iar cifrele care corespund acestor litere sunt 1-1- 9-2- 3. Se aduna cifrele: 1+1+9+2+3 =16. S-au obtinut doua cifre care se aduna intre ele: 16= 1+6=7. Prin urmare, semnificatia numelui de familie a partenerului tau este reprezentata de cifra 7. Mai jos, va prezentam si interpretarile rezultatelor:

Cifra 1 a numelui de familie – Daca partenerului tau are ca cifra reprezentativa a numelui de familie cifra 1 inseamna ca este un barbat individualist, independent si puternic, hotarat si echilibrat, care isi este suficient siesi pentru a se simti complet si implinit. Se simte bine si confortabil nu doar cand este inconjurat de alte persoane si se afla in centrul atentiei, ci si atunci cand este singur. De asemenea, este o persoana dinamica, carismatica, energica, usor dura cu ceilalti, incapatanata, plina de viata si de idei. Barbatul 1 este un entuziast in adevaratul sens al cuvantului si un luptator in numele propriei existente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Cum este barbatul 1 in cuplu1 este genul de barbat fata de care o femeie cu o personalitate mai putin puternica decat a sa poate dezvolta dependenta, teama de a nu-i gresi cu ceva sau competitia permanenta, din dorinta de a-si demonstra egalitatea. Partenera ideala este cea care ii respecta invidivualitatea, dar care nu incearca sa si-o anihileze pe cea proprie.

Cifra 2 a numelui de familie - Barbatii cu 2 ca cifra reprezentativa a numelui de familie gasesc fericirea si implinirea in parteneriate, in cuplu, in mijlocul celorlalti si cred in ideea de unitate, comunicare si evolutie proprie prin sine, dar si prin ceilalti oameni. Pot fi de aceea parteneri ideali atat in relatiile de iubire, cat ai in cele de afaceri sau prietenie. Sunt pasnici si diplomati, chiar daca au o fire rece si analitica. Au foarte bine dezvoltata constiinta propriei valori, au un simt puternic al observatiei si tin mult la respectarea tabieturilor.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri