Găsești câteva astfel de propuneri în lista de mai jos - cu siguranță că vei avea niște daruri inspirate.

Lunile februarie și martie sunt un adevărat carusel de provocări pentru bărbați. Mai ales în ceea ce privește goana după cadouri. Și pentru că 1 martie este la doar câteva zile distanță, ne-am gândit să te ajutăm cu câteva idei de cadouri de mărțișor pentru ea.

Asta pentru că știm cât de important, dar și de frumos este să păstrăm sărbătorile mioritice. Milităm ca luna martie să înceapă prin fidelizarea sărbătorii de 1 Martie și anume Mărțișorul. Forfota prin magazine, goana după daruri perfecte nu sunt prea plăcute dar credem că este mai simplu să planifici cumpărăturile în avans. și să te ocupi online de tot ce ți-ar plăcea. Găsești câteva astfel de propuneri în lista de mai jos - cu siguranță că vei avea niște daruri inspirate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Pandativ din argint cu șnur pentru Mărțișor

1 Martie este și despre simboluri și tradiție, așa că avem încredere că nu poți da greș cu… un mărțișor. Am găsit un pandativ din argint și cu șnur alb-roșu. Este un talisman elegant și micuț, discret, în formă de trifoi cu patru foi, care simbolizează norocul. O bijuterie rafinată și prețioasă de dăruit soției, mamei sau surorii.

Il poți vedea aici

Fotocarte cu motive tradiționale

De Mărțișor poți opta pentru un altfel de cadou pentru persoana iubită. O poți impresiona cu o fotocarte în motive tradiționale. Pe lângă faptul că această variantă este una sentimentală, bifezi și o temă autohtonă. Practic, alegi cele mai frumoase poze cu voi doi și le pui într-un album personalizat într-o temă rustică, așa, ca de 1 martie.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

O poți comanda de aici

Marțișor din flori pentru ea

Flori de Mărțișor! Nu poți da greș cu un aranjament natural de 1 Martie pe care să îl oferi femeii dragi din viața ta. Sunt diverse propuneri, dar noi pariem pe un cadou cu flori de primăvară, ornamentate frumos, cât să inspire bucurie și zâmbete. Este un aranjament care place oricui - include un vas cu înveliș, verdeață și flori (1 crin roz, 3 lalele roz, 2 mini gerbera, 1 gerberă ciclamen, 2 solidago și 1 bouvardia).

Poți alege de aici aranjamente

City break în Berlin de 1 Martie

Probabil ca nu ați mai avut atât de mult timp doar pentru voi și simțiți nevoia de un weekend doar al vostru, ca să vă relaxați și să uitați de griji. Poți fi spontan și să o iei prin surprindere de 1 Martie cu un cadou “neplanificat”. Weekend-ul acela puteți face o escapadă la Berlin, să vă bucurați de un city-break care să vă încarce cu multă energie. Pur și simplu vă plimbați pe străduțele orașului și lăsați orice planuri deoparte.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Planifica-ți vacanța aici

Cadouri de Mărțișor: set de cosmetice pentru utilizarea de zi de zi

De 1 Martie nu dai greș nici cu un cadou de beauty - un set de cosmetice pentru utilizarea de zi cu zi de la Elizabeth Arden Superstart este unul sigur pentru că se potrivește oricui, fără să fie nevoie să îi știi preferințele în materie de produse de înfrumusețare pentru că este ideal pentru toate tipurile de piele. Setul include un parfum, un balsam de buze, o cremă de regenerare, un ser de ten, cremă de față de zi.

Poți vedea setul de îngrijire aici

Set servire ceai

Dacă știi că are o pasiune, exploateaz-o. Spre exemplu, dacă îi plac ceaiurile, orientează-te către ceva în zona asta. Un set de servire ceai este perfect, este deosebit, este aparte. Pachetul de ceai Plum Blossom are culori și ornamente în tema asiatică, include un ceainic și patru boluri care cu siguranță că vor fi dragoste la prima vedere. Sau degustare. Cu siguranță un cadou de Mărțișor foarte rafinat pentru ea.

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Il poți comanda de aici

Foto homepage: Maksym Povozniuk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri