5 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 60 share-uri

Alege poarta prin care vrei să treci și afla care este mesajul ascuns al Sufletului tău, în acest moment.

Imagine: Shutterstock/ SusaZoom

Poarta numărul 1 -  Poarta Verde a Primăverii

Dacă ai ales Poarta numărul 1 ești o persoană spirituală, aflată pe un drum al transformării sinelui. În acest moment, sufletul tău îți cere să lași tot ceea ce a fost nefast în trecutul tău și să mergi mai departe, spre un viitor mai bun.

Sufletul tău îți cere ca de acum înainte să îndrăznești să vizualizezi o viață mai frumoasă și plină de abundență. O meriți! Sufletul tău îți cere să creezi această viață. Te cheamă într-o călătorie a fericirii și iubirii adevărate, pe care le poți dobândi prin intermediul vindecării interioare. Pe acest drum, spiritualitatea și psihologia îți sunt de mare folos. Ești un spirit dedicat evoluției și faci tot posibilul pentru a transcende condiția care ți-a fost dată. Ai încredere că în tine este puterea de a crea absolut tot ceea ce îți dorești!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă?

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri