17 August 2018 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Concediul vine rar, așa că e foarte important să profiți cât mai mult de aceste zile de relaxare.

Iar dacă mergi la mare, ar trebui să te bucuri cât mai mult de lucrurile pe care plaja, apa și atmosfera de acolo le au de oferit. 

Relaxează-te pe plajă

Niciun concediu la mare nu e complet fără un bronz uniform, așa că ar trebui să profiți din plin de soare cât timp ești pe plajă. Însă, dacă plănuiești să faci plajă, ar trebui să te asiguri că îți protejezi și ochii de soarele puternic. Iar dacă vrei să ieși în evidență, atunci o pereche de ochelari de soare Prada va îndeplini cu succes această sarcină chiar și pe cele mai luxoase plaje.

Sursă foto: Shutterstock

Când stai la plajă, e bine să intri ocazional în apă, ca să te răcorești pe parcursul zilei, iar apa sărată va ajuta și la formarea bronzului. E, de asemenea, foarte important să te asiguri că petreci timp și la umbră, nu doar la soare, pentru că altfel riști să te arzi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Fă o plimbare pe mare

Fie că e cu vaporul, cu barca sau chiar cu hidrobicicleta, nu ar trebui să ratezi o plimbare pe apă. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să te relaxezi și să te lași în voia valurilor într-o după-amiază însorită de vară. În plus, sunt și foarte multe activități pe care le poți desfășura pe o barcă. 

Poți opta pentru un tur al litoralului, o partidă de pescuit sau chiar o sesiune de scufundări; totul depinde doar de tine și de preferințele tale. Concediile la mare nu vin foarte des și nici ocaziile de a face o plimbare printre valuri, așa că ar trebui să profiți din plin de ele, cât timp ești acolo.

Participă la o petrecere pe plajă

Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera de la mare, atunci ar trebui să participi măcar o dată la o petrecere pe plajă. Spre deosebire de petrecerile din cluburi, petrecerile pe plajă nu au granițe, mese sau separeuri care trebuie rezervate cu câteva zile în avans. Oricine se poate alătura petrecerii și oricine poate pleca în orice moment. Tocmai acest lucru le face deosebite.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Petrecerile de pe plajă au o atmosferă de libertate care nu poate fi reprodusă într-un cadru organizat cum este un bar sau un club. Vei avea ocazia să cunoști oameni noi, să dansezi pe nisip și să te bucuri de briza mării în timp ce faci toate astea.

Construiește un castel de nisip

Construcția de castele de nisip e o activitate potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți. Fie că e o construcție elaborată cu șanțuri de apă și turnulețe, sau ceva mic, făcut la repezeală în fața păturii, vei fi surprinsă de cât de captivant poate fi să construiești un castel de nisip. Nu ai nevoie decât de nisip, de apă și de soare și poți să-ți lași creativitatea să facă restul. Iar dacă vrei să adaugi și câteva ornamente la construcția ta, folosește niște scoici, pe care le poți găsi pretutindeni la malul mării.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Joacă o partidă de volei

Concediul e o perioadă de relaxare, dar asta nu înseamnă că ar trebui să renunți cu totul la mișcare cât timp ești la mare. Corpul tău are nevoie să consume energie, iar sportul, mai ales pe nisip, poate fi atât solicitant, cât și plăcut. Dacă mergi la mare nu ar trebui să ratezi o partidă de volei pe plajă. Vei avea ocazia să consumi calorii, să te distrezi și să cunoști oameni noi, totul în timp ce te arunci după minge pe nisipul cald. Iar partea cea mai bună e că ori de câte ori te încălzești, poți să dai rapid o fugă în apă și te vei răcori cât ai zice pește.  


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri