Testul care îți va deschide ușile subconștientului: Alege o cheie și noi îți spunem care este dorința secretă a vieții tale!

15 August 2018 publicat în Lifestyle 721 share-uri

Deschide acest articol, alege o cheie magică din imaginea de mai jos și descoperă magia din spatele ei.

Deschide acest articol, alege o cheie magică din imaginea de mai jos și descoperă magia din spatele ei. Cheia pe care o alegi este cheia Vieții tale și ea îți dezvăluie lucruri nespuse despre personalitatea ta, destinul tău și despre dorințele ascunse ale sufletului tău.

Foto: Cat_arch_angel /Shutterstock

Cheia 1

Felicitări! Cheia pe care ai ales-o este una din cele mai rare chei ale destinului, este cheia Prieteniei, a Loialității, a Sacrificiului de sine și a Iubirii necondiționate. Chiar dacă la suprafață poți părea o persoană distanță, sigură și încrezătoare în ea, un stâlp care îi susține pe toți cei din jurul tău, în adâncul tău ești o persoană iubitoare, care ar merge până în pânzele albe pentru binele persoanelor apropiate. Ești o persoană dinamică, hotărâtă, descurcăreață, la care ceilalți apelează deseori ca la un bun sfătuitor și ajutor. Cheia destinului tău te poate duce pe alte meleaguri decât cele în care te-ai născut. Chiar dacă sufletul tău va tânji întotdeauna după sentimentul de acasă, îți vei face răi din ce ai căci ai un dar aparte în acest sens.

Dorința secretă a vieții tale este aceea de a atinge armonia în toate aspectele vieții tale și de a o împrăștia în jurul tău ca pe o energie care merită a fi dată mai departe. Visezi la o viață liniștită alături de cei dragi, cât mai aproape de prieteni, cât mai aproape de natură, cât mai aproape de Dumnezeu.

Cheia 2

Felicitări! Cheia pe care ai ales-o este în sine o cheie a Călătoriei și alegând-o, îți alegi și faptul de a trăi cât mai multe experiențe frumoase, de a urma calea noului și a noutății. Ești un spirit libertin care adora să exploreze, să învețe, o persoană optimistă și pozitivă, dar și impulsivă. Te înflăcărezi în mod neașteptat, îți susții cu tărie punctele de vedere și uneori nu accepți și calea de mijloc ca opțiune posibilă. Adori să explorezi cât mai mult, să descoperi cât mai mult, să trăiești cât mai mult.

Dorința secretă a vieții tale este aceea de a călători, de a intra în contact cu oameni noi, de a descoperi lucruri noi. Nu îți place să stai într-un loc căci te plictisești repede și visezi la călătorii în fiecare zi a vieții tale. Iubirea nu este pentru tine un scop în viață, dar este foarte posibil să găsești o iubire durabilă, pe placul sufletul sufletului tău, în a doua jumătate a vieții.

Cheia 3

Felicitări! Cheia pe care ai ales-o este cheia Imaginației și a Lucrurilor Magice! Ești o persoană introspectă, cu o imaginație bogată, cu un spirit nobil, un magician al cuvintelor și un clarvăzător al spiritelor. De multe ori, cei care aleg această cheie au în interiorul lor ascuns harul vindecării și al clarviziunii. Ai o fire complexă, îți place să intuiești și să vezi ce se ascunde în sufletele oamenilor și este un bun confident, dar și un prieten de nădejde. Ești o persoană caldă, rezervată, cu mult calm și răbdare, care este atrasă de lucrurile ezoterice și de ceea ce nu se vede la suprafață.

Dorința secretă a vieții tale este să îți dezvolți cât mai bine abilitățile astfel încât să îi ajuți pe cei din jurul tău să se vindece sau să devină persoane mai bune prin sfaturile tale. Visezi în adâncul tău să te întâlnești cu marii lideri spirituali ai lumii și să pornești în călătorii inițiatice pe tărâmuri îndepărtate, din care să te îmbogățești spiritual.

Cheia 4

Felicitări! Cheia pe care ai ales-o este cheia Intuiției și de Viziunii. Intuiția îți va fi călăuza în viață, o voce puternică a inimii care te va ajuta ori de câte ori vei avea nevoie. Ești asemenea unui călător care se întoarce din viitor pentru a schimba lumea în care se află în prezent. Ești o persoană creativă, originală, care reușește întotdeauna să facă lucuri minunate din ceea ce are, chiar dacă are puțin. Reușești să îi uimești pe ceilalți prin viziunile tale inovatoare și de multe ori ești cu un pas înaintea celorlalți propunând lucruri care sunt înaintea timpului tău.

Dorința secretă a vieții tale este de a crea un impact în lume prin ideile tale și prin ceea ce gândești, de a schimba lumea într-un loc mai bun prin ceea ce propui și creezi. Dorința sufletului tău este să amprenteze în bine sufletele celor din jur și să aduci lumina și noutate în ele, dacă se poate.

Cheia 5

Felicitări! Cheia pe care ai ales-o este cheia Norocului și alegând această cheie, ai invitat și muzele inspirației și ale binecuvântării să pătrundă în viața ta. Te poți considera un om norocos căci ai fost înzestrat cu o personalitate efervescentă, puternică, plină de vitalitate și aplomb. Ești admirat pentru însuflețirea și pasiunea pe care o pui în tot ceea ce faci, dar și pentru capacitatea de a-ți menține calmul în situații de criză. Ești totodată o persoană dinamică și reușești să găsești soluții eficiente pentru toată lumea căci ai în vedere binele de ansamblu, nu doar cel individual. Ești o persoană independentă și nu suporți că libertatea să îți fie îngrădită. Ai mult noroc pe plan profesional și financiar, dar și în general, și reușești în tot ce îți propui.

Dorința secretă a vieții tale nu este tocmai secretă și atunci când găsești persoana potrivită, o și dezvălui. Visul tău este să ai o familie frumoasă, o relație care să se bazeze pe iubire, respect, respectarea libertăților individuale, sincredere, o persoană cu un spirit frumos care să îți fie alături și la bine și la rău și alături de care să poți să construiești lucruri. Și fiind un om norocos, dorința ți se va și îndeplini :).

Cheia 6

Felicitări! Cheia pe care ai ales-o este cheia Minții și a Lucidității, este cheia care va deschide ușile abundenței în destinul tău! Ești o persoană realistă, cu picioarele pe pământ, căreia îi place să trăiască viața simplu, dar după propriile principii și convingeri. Tenacitatea ta nu poate fi contestată și oamenii te iubesc pentru sinceritatea și curajul tău de a spune lucrurilor pe nume. Ai tendința de a fi exigență cu ceilalți, dar și cu tine, dar în sinea ta ești o persoană sensibilă, delicată, perfecționistă, căreia îi este teamă să nu greșească. În spatele imaginii tale de om puternic se ascunde de multe ori o fire vulnerabilă.

Dorința secretă a vieții tale este să trăiești frumos, să vezi cât mai multe, să simți cât mai multe, să înveți cât mai multe, să evoluezi, să explorezi și calea spirituală deși ești o persoană pragmatică, să lași în urma ta și oamenilor dragi lucruri deosebite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri