16 August 2018 publicat în Lifestyle 68 share-uri

Tot ceea ce există în Univers poarta cu sine o vibrație, inclusiv modul cum vorbim sau gândim. Cuvintele pe care le folosim au cea mai mare putere în viața noastră.

Putem să folosim cuvintele într-un mod vindecător. Mantrele sunt cel mai eficient mod prin care putem să ne folosim de vibrația înaltă a cuvintelor pozitive.

Mantrele sunt afirmații scurte, încărcate de pozitivtate și care pot fi considerate un instrument al minții. Mantrele sunt încărcate de o vibrație puternică și repetate de mai multe ori într-o zi, te pot ajuta să îți eliberezi mintea, trupul și sufletul de stres.

Acest mod de a ne ruga este o practică cunoscută din vechi timpuri. În practicile tradiționale  se crede că trebuie să repeți o mantră de 125.000 de ori pentru ca ea să poată să pătrundă în mentalul tău și de a-ți da puterea să îți schimbi realitatea. Dar și să reciți o mantră în prezența de câteva zeci de ori pe zi, poate avea efecte benefice asupra ta. Atunci când te rogi prin intermediul acestor mantre, îndreaptă-ți atenția ta totală pentru câteva momente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Iată 11 mantre cu efect tămăduitor

1. Știu că sunt iubit/a pe parcusrsul întregii zile.

Recită această mantră de trei ori în fiecare dimineață, fie cu voce tare, fie în șoaptă, sau în orice moment în care ai nevoie. În timp ce reciti această mantra, încrucișează-ți mâinile în jurul corpului ca și când ți-ai da o îmbrățișare caldă și plină de suport.

2. Și aceasta va trece.

Recita această mantră de sapet ori cu voce tare sau în șoaptă, în momenetele când întâmpini dificultăți sau când treci prin emoții dureroase.

Foto: Pixabay

3. Îmi abandonez grijile Universului.

Recită această mantră de trei ori, cu voce tare sau în șoaptă, ori de câte ori simți nevoia. Vizualizează-te cum te dezbraci de haina greutăților și o predai Universului să aibă grijă, în timp ce tu reciti această puternică mantră.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

4. Aleg să mă simt bine cu mine însămi, în fiecare zi.

Recită această mantră de trei ori, fie cu voce tare fie în șoaptă sau în gând, în timp ce te privești în oglindă.

5. Mă aflu chiar acolo unde am nevoie să fiu.

Recită această mantră ori de câte ori nu te simți încrezătoare cu privire le prezentul tău.

Mă eliberez de trecut și mă iert.

Recită această mantră de cinci ori, fie cu voce tare, fie în șoaptă sau gând, în timp ce îți ții mâinile pe zona inimi.

Orice am nevoie ca să mă pot vindeca este deja în mine.

Recită această mantră de cinci ori, fie cu voce tare, fie în șoaptă sau gând, în timp ce îți ții mâinile pe zona inimi.

Totul merge mereu în favoarea mea.

Recită această mantră de trei ori, în orice moment al zilei, pentru a-ți aminti că Universul te susține.

Foto: Pxabay

Fără efort, creez viața de care am nevoie.

Recită această mantră de șase ori în orice moment al zilei. Este un lucru pe care trebuie să îl învățăm cu toții. Viața poate să fie ușoară. Trebuie să ne deschidem perspectivele.

Următorul pas ideal pe care trebuie să fac îmi este întotdeauana revelat.

Recită această mantră de trei ori, ori de cete ori simți nevoia, cu mâinile împreunate ca de rugăciune.

Mă folosesc de iubire, ca să iau toate deciziile din viața mea.

Aceasta mantră este cel mai bine să o rostiți în timpul meditației. Ia 3-4 respirații adânci, în timp ce îți pui mâna peste inimă. Rostește această mantră în gând de 11 ori. După aceea, sfârșește meditația cu alte 3-4 respirații adânci.

Foto homepage: Pexels/ Samuel Silitonga


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri