10 August 2018 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Mărturisesc că m-a șocat ca om. Aproape că nu îmi vine să cred că există o asemenea persoană, într-o lume dominată de superficialitate și aparențe.

L-am descoperit pe Justin Baldoni datorită discursului său de la Ted, în urmă cu mai puțin de un an.

Mărturisesc că m-a șocat ca om. Aproape că nu îmi vine să cred că există o asemenea persoană, într-o lume dominată de superficialitate și aparențe.

Ei bine, tipul ăsta care este vedetă la Hollywood întrupează cam toate valorile umane în care cred și eu, motiv pentru care îl admir foarte tare pentru ceea ce este ca om. Cred că o lume ideală ar fi populată de oameni care gândesc asemenea lui și că lumea prezentului poate fi schimbată chiar de astfel de personalități.

Am un regret în suflet că bărbați precum Baldoni sunt încă o raritate și mă gândesc că într-o societate a viitorului, balanța va trage spre a promova și prețui oameni ca el, pentru binele nostru al tuturor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot”

Iată cel puțin 10 motive pentru care îl apreciez pe Justin Baldoni

 Justin Baldoni este un feminist

Prin tot ceea ce face și spune, prin toate proiectele în care se implică, Justin Baldoni demonstrează că este un adevărat feminist. Crede în lucrurile astea cu toată inima lui și este puțin întâlnit în lumea bărbaților care se auto-declară feminiști ca ei să integreze conceptele și cu sufletul, nu doar cu mintea.

Justin Baldoni demonstrează că înțelege problematicile pe care le adresează feminismul  și că este un aliat adevărat.

Egalitatea de gen este bună pentru toată lumea; este bună pentru bărbați și este bună pentru femei. Iar bărbații trebuie să înțeleagă acest lucru. - Justin Baldoni

Prin asertivitatea lui, Justin Baldoni, care este foarte influent în rețelele de socializare (are peste 1,5 milioane de fani pe Instagram!) îi inspiră și pe alți bărbați să conștientizeze și să se îmbarce în acesată călătorie a egalității de gen.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Sursa imagine: Justin Baldoni/ Instagram

Justin Baldoni chestionează masculinitatea tradițională

Nu numai că este un feminist adevărat, dar Justin Baldoni face și munca care trebuie să fie făcută de partea cealaltă a baricadei, adică de partea masculinității.

Cel mai recent proiect al său, We are Man Enough,  propune descoperirea unui spațiu sigur pentru bărbați în care să se discute despre toate limitările rolurilor de gen în care și ei sunt puși de către societate, cum ar fi acela că bărbații nu trebuie să își exprime emoțiile sau să își ajute soțiile, sau să fie soți fideli și iubitori.

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag

Practic, își folosește faima obținută la Hollywood, și reușește să adreseze problematici mult mai importante pentru societate.  Nu doar prin proiectele sale, dar si prin postările sale zilnice pe Instagram și Facebook adresează feminismul și redefinirea masculinității. Sunt postări inspiraționale prin care își arată vulnerabilitatea și emoțille cât și admirația față de femeile din viața sa.

Pe această temă, te atinge discursul lui bine articulat de la TED (Accesează în limba română aici.).  Baldoni vrea să redefinească constructele sociale învechite care îi potretizează pe bărbați ca fiind puternici și pe femei ca fiind slabe. "Pentru a realiza acest lucru trebuie să redefinim modul cum interpretăm puterea", e de părere Baldoni.

10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

Îți recomandăm și: Actorul Justin Baldoni la TED - Apel către toți bărbații din lume: Ești destul de puternic ca să plangi?

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri