10 August 2018 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Mărturisesc că m-a șocat ca om. Aproape că nu îmi vine să cred că există o asemenea persoană, într-o lume dominată de superficialitate și aparențe.

Justin Baldoni este un soț extraordinar

Este uluitor să vezi pe Instagram demonstrația constantă de afecțiune și admirație pe care Baldoni o arată față de soția lui, Emily Baldoni. Multe astfel de postari ale sale devin virale pentru toate motivele din lume - acest bărbat este impresionant în capacitatea lui de a iubi cu devoțiune și cu frumusețe.

Citește această scrisoare a lui Justin Baldoni pe care a scris-o lui Emily și pe care am tradus-o și noi >>> Scrisoarea de dragoste a unui proaspat tătic către toate femeile din lume

Iar cererea lui în căsătorie, e cea mai frumoasă! (Are peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube). Vezi mai jos:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Justin and Emily- The Proposal from SIDNEI BENTO on Vimeo.

Justin Baldoni este un tată model

Iubirea imensă și dedicația față de copiii săi și sistemul de valori pe care îl are, Justin îl arată prin rolul total asumat de părinte. Este admirabil ce frumos vorbește despre copiii lui, Maya și Maxwell și cât de conștient este că vrea să îi formeze pentru o viață plină de sens. Postările lui despre copii sunt încărcate de emoție și iubire, pe care, ca bărabat nu îi este deloc teamă să le afișeze.

Sursa Instagram - Justin Baldoni

De asemenea și în această ipostază, Baldoni chestionează rolurile de gen și se afișează schimbând scutece sau petrecând timp cu copiii lui.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri