7 August 2018 publicat în Lifestyle 227 share-uri

Uită-te la aceste 10 aspecte, îndreaptă-ți atenție față de supărarea sufletului tău și decide conștient ce schimbări poți să faci pentru a îndrepta situația în care ești acum.

 5. Ai un discurs interior negativist.

Discursul interior negativist, criticul nostru interior este rezultatul unor ani îndelungați de critica primită din partea celor dragi sau al unor condiții nefaste de viață. Ajungem să internalizăm această voce care devine în final parte din identitatea noastră. Cu multă conștientizare, folosind afirmații pozitive și lucrând la stima de sine și la a pune în balanță mai mult calitățile și reușitele noastre, decât ceea ce considerăm a fi „defecte”.

6. Te agăți inconștient de trecut.

Inabilitatea oamenilor de a se conecta la momentul prezent, la realitatea diferită a prezentului și felul cum mintea lor îi întoarce mereu la trecut este unul dintre acele obiceiuri care ne secătuiesc sufletul. Dar este o „boală” a Omenirii, un sistem de apărare al minții care încearcă să ne protejeze de pericole amintindu-ne de cele din trecut. Putem să accesăm mai ușor prezentul cu ajutorul tehnicilor de Mindfulness, Yoga, Spiritualitate, conexiunii cu natura, copiii și lucrurile pe care iubim să le facem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Foto: Shutterstock/ LaVika

7. Te înconjori de lucruri nefolositoare.

Eliberează-te de lucruri pe care nu le folosești - haine, obiecte. Aerisește-ți viața, aerisește-ți sufletul. Păstrează doar acele lucruri care îți plac cu adevărat.

8. Simți neîmpliniri în viața ta.

Un alt aspect al vieții care ne poate macină sufletul este faptul de a nu ne simți împliniți pe anumite planuri. Astfel de neîmpliniri macină adânc în suflet și avem nevoie să ne îndreptăm în direcția visurilor noastre pentru a ne simți fericiți.  Îndrăznește să acționezi și să crezi în tine!

9. Te ciondănești sau bârfești.

Uneori ne îndreptăm energiile negative spre ceilalți oameni. Situațiile tensionate ne otrăvesc sufletul. Invidia, bârfa, cearta nejustificată, lipsa de tact și diplomație. Acestea sunt lucrurile care ne otrăvesc sufletul.

10. NU TE IUBEȘTI ȘI NU TE APRECIEZI

Și cu acest ultim punct spunem din nou ceea ce este cel mai important. Este nevoie să învățăm să ne fim cei mai buni prieteni. Am uitat demult ce înseamnă să ne iubim, dar este un aspect esențial al existenței - este important să ne fim prieteni. Poartă-te cu tine așa cum te-ai purta cu persoana pe care o iubești cel mai tare pe lumea asta și vezi ce se schimbă în viața ta!

De Julia S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri