2 August 2018 publicat în Lifestyle 138 share-uri

Oferindu-ți oportunitatea de a renunța la aceste 15 lucruri, îți deschizi inima către o schimbare de perspectivă și conștiința care te va ajuta să îți îndeplinești visurile și să activezi Legea Atracției.

8. Legea atracției: Renunță la disconexiunea față de propriul corp

Când ești deconectată de la corpul tău poți trăi cu adevărat o viață inspirată și fericită pe care o meriți. Una dintre modalitățile prin care poți oferi iubire corpului tău este să te hrănești cu alimente benefice. Încearcă să mănânci alimente vibrante și pline de culoare precum toate culorile curcubeului. Acest lucru îți va amplifica puterea de manifestare. Cu cât mai ușoară este vibrația ta, cu atât mai multă fericire va veni în viața ta. 9. Renunță la Trecut.

De ce? Pentru că el nu există. Iar dacă încă te mai apăsă în inima ta, înseamnă că trebui să cauți modalități de vindecare.

10. Legea atracției: Renunță la lucruri nefolositoare și la a mai acumula

În această societate, cu cât consumăm mai mult, cu atât mai mult avem nevoie. Din acest moment, fă-ți o regulă ca să ții în jurul tău doar lucrurile pe care le iubești cu adevărat sau de care chiar ai nevoie. Întreabă-te înaintea fiecărei noi cumpărături dacă ai nevoie cu adevărat, sau nu, de acel lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Foto: Pexels/ Matheus Bertelli

11. Legea atracției: Renunță să mai cauți aprobări

Acesta este un cerc care este bine sedimentat în viața unor oameni. Odată ce înveți să vezi că ceea ce cred alți oameni despre tine nu este problema ta, atunci viața ta începe să înflorească și poți să răsufli ușurat/ă.

Asumă-ți deciziile, nu te mai pune la îndoială și fii încrezător/oare în perspectiva ta unică cu privire la viață.

12.  Legea atracției: Renunță la perfecționism

Nimic nu va fi perfect, totul ți se prezintă așa cum vrei tu să vezi. Învață să renunți la perfecționism și învață să fii fericită pe parcurs. Acest lucru creează de asemenea loc pentru o atitudine fără de judecată care creează lucruri frumoase, în conformitate cu temporalitatea divină.

13. Legea atracției: Renunță la așteptările pe care le ai de la ceilalți

Trebuie să cobori standardul în privința așteptărilor pe care le ai de la ceilalți sau cel mai bine, să nu le mai ai deloc. În felul acesta nu vei fi dezamăgită și te vei elibera din necesitatea de a-i controla pe ceilalți. Lasă-i pe ceilalți să își trăiască viața așa cum își doresc.

14. Legea atracției: Renunță la Zona ta de confort

Chiar dacă simți frica, acționează. Nici un lucru extraordinar a apărut vreodată din zona de confort.

15. Legea atracției: Renunță la Trebuie

Există multiple moduri prin care putem să facem lucruri în viață. Limitările noastre interioare ne împiedică să vedem cum să facem lucrurile altfel sau mai bine, în viețile noastre. De fapt, este vorba și despre aroganța să apreciem cum ar trebui sau nu să se poarte ceilalți.

Să îi judecăm pe ceilalți este inabilitatea noastră de a vedea că există perspective infinite de a vedea și de a face.

Un articol via Sarah Prout


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri