2 August 2018 publicat în Lifestyle 138 share-uri

Oferindu-ți oportunitatea de a renunța la aceste 15 lucruri, îți deschizi inima către o schimbare de perspectivă și conștiința care te va ajuta să îți îndeplinești visurile și să activezi Legea Atracției.

Oferindu-ne oportunitatea de a „renunța” la aceste 15 lucruri, îți deschizi inima către o schimbare de perspectivă și conștiința care te va ajuta să îți îndeplinești visurile.

Acestea sunt sfaturile Sarahei Prout, coach în teoria Legii Atracției. Sarah Prout ne explică în detaliu de ce este bine să renunțăm la aceste moduri limitative de a gândi și de a fi, de asemenea în ce moduri ne fac rău și ne limitează posibilitatea de a atrage lucruri mai bune în viața noastră.

Accesează Legea Atracției: 15 lucruri la care să renunți ca să găsești fericirea

1.      Legea atracției: Renunță la Rezoluții

De ce? Pentru că ele nu funcționează. Sunt numeroase studii care atestă că oamenii nu se pot ralia cu succes la noi diete sau la a economisi bani, tocmai pentru că nu reușesc să creeze obiceiuri noi cu adevărat puternice. Când vrem să schimbă ceva trebuie să ne formăm obiceiuri noi și de aceea rezoluțiile nu funcționează. Schimbările nu pornesc de la o singură decizie, ci de la decizii repetate și multă perseveranță. Alternativa? Setează-ți intenții puternice și creează-ți o viziune măreață pentru viața ta, de asemenea un plan de acțiune concret, mai degrabă decât unul vag.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

2.      Legea atracției: Renunță la pattern-uri de gândire negative

Scapă de următoarele cuvinte și exprimări din vocabularul tău…

Ura/ Nu pot/ Nu/ Nu ai dreptate/ Am dreptate/ Este mereu așa/ Este imposibil/ Nu se va întâmpla

Acestea sunt exemple de atitudini pe care le exprimi prin felul cum gândești și care te împiedică să fii deschis/ă la toate posibilitățile și capacitatea ta de a manifesta lucruri extraordinare în viața ta.

Foto: Pexels/ Andre Furtado

3.  Legea atracției: Renunță la responsabilitatea față de sentimentele altora

Când vei renunța cu adevărat la acest obicei, vei observa o senzație de libertate instalată în viața ta. O greutate este ridicată de pe umerii tăi care erau obișnuiți să ducă și responsabilitatea unor lucruri care sunt de multe ori în afara controlului tău. Fericirea este rezultatul renunțării la astfel de comportamente co-dependente.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

4.  Legea atracției: Renunță la Dramă

Încetează să mai bârfești, să afurisești, să te plângi sau să adaugi gaz pe foc. Când în mod conștient alegi să nu îți mai lași mintea să se ocupe cu meschinării, reușești să nu mai blochezi șirul lucrurilor bune care pot veni spre tine.

Citește și: Aceste 3 cuvinte cu vibratie scazuta iti limiteaza viata. Inceteaza sa le mai folosesti, chiar de azi!

5.  Legea atracției: Renunță la acele lucruri care îți bruiază intuiția

Angrenează-te în orice fel de activitate care îți facilitează legătura cu Universul: Meditație, citit, plimbări…

Renunță la relații toxice, la emisiuni TV nefolositoare. Hrănește-ți sufletul cu activități care îți ajută intuiția și starea de conexiune cu Universul. Fii în cel mai înalt serviciu față de tine însuți și față de ceilalți.

6.  Legea atracției:  Renunță la a mai spune "NU"

Asemenea filmului "Yes Man" cu Jim Carrey, trebuie să înveți să accepți oportunitățile și să îți dai voie să trăiești. A spune Da este o afirmație puternică față de Univers, care atestă că ești deja gata să primești și să manifești. Cu această invitație în suflet, accepți că ești în siguranță și încrezător/oare. Da este o afirmație care ne eliberează și ne permite să atragem lucruri noi în realitatea noastră.

7.  Legea atracției: Renunță la a mai spune "Da"

Și nu este Da-ul de mai sus. Este Da-ul pe care mulți oameni care vor să le facă mereu pe plac celorlalți, îl spun. Este Da-ul pe care îl spun unii oameni când fac lucruri pe care nu își doresc să le facă.

E OK gestul de a declina oferte și tu te protejezi pe tine atunci când spui nu la lucruri pe care nu îți dorești să le faci. Atunci când este folosit în mod eficient, Nu este o unealtă foarte puternică. Să înveți să spui nu, este un dar, atât vreme cât este spus cu multă conștiință. Este un element important al grijii față de noi înșine și este timpul să faci acest lucru.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri