11 Iulie 2018 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Citiți o frumoasă povestire despre iertare și transformările pe care le poate produce în interiorul unui om:

În dimineața următoare, bărbatul s-a întors și s-a aruncat la picioarele lui Buddha. “Ce urmează?”, l-a întrebat Buddha. Când vii la mine și îmi atingi picioarele, spui ceva care nu poate fi spus în mod obișnuit și pentru care cuvintele sunt prea sărace, nu poate fi cuprins de ele. Acest om este un om al emoțiilor profunde.”

Bărbatul s-a uitat la Buddha și a spus: “Iartă-mă pentru ce am făcut ieri.”

“Să te iert? Dar eu nu mai sunt același om pe care l-ai scuipat ieri. Râul Gange curge încontinuu, nu va mai fi niciodată același Gange din nou. Fiecare om este un rău. Omul pe care l-ai scuipat nu mai este aici. Arăt că el, dar nu mai sunt același, s-au întâmplat multe în aceleași 24 de ore! Râul a curs atât de mult… Așa că nu pot să te iert fiindcă nu am nimic împotriva ta, nu ți-am purtat niciodată ranchiună.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Foto: Alvaro Puig /Shutterstock

Și tu ești un om nou. Pot vedea că nu mai ești același om care a venit ieri căci acel om era mânios și m-a scuipat, iar astăzi te pleci la picioarele mele. Cum ai putea fi același om? Nu ești același om așa că haide să dăm uitării cele întâmplate. Acei doi oameni, bărbatul care a scuipat și bărbatul pe care l-ai scuipat, nu mai există. Apropie-te și vino lângă noi. Haide să vorbim despre altceva.

!!!! Așadar, dragii și dragile noastre, pe drumul evoluției noastre ne aflăm cu toții într-o continuă schimbare și transformare. Să încercăm să nu facem rău, iar dacă ni se face, să încercăm să iertăm dacă putem. Nimeni nu este perfect, greșim cu toții. Dar uneori în viață, ne putem schimba atunci când cineva ne tratează cu bunătate și compasiune în loc de ură și ranchiună și ne ajută să ne înțelegem propriile greșeli... Uneori iertarea este cel mai frumos dar pe care îl poți face cuiva și poate transforma radical persoana respectivă, dar și pe tine însuți. Iubiți. Iertați. Bunătatea are puteri vindecătoare.

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Autor: Anonim

Foto homepage: CRStudio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri