Cand esti blocata in frica esti inchisa. Ai tendinta sa-ti construiesti bariere in mintea ta, bariere intre tine si alti oameni.

Idealista sau realista?

‘’Viata este o scoala si pana nu ai invatat lectia va trebui sa te intorci mereu in aceeasi clasa. Odata ce ai invatat lectia, o data ce ai trecut examenul, chiar daca vei dori sa te intorci in aceeasi clasa vei vedea ca usile iti vor fi inchise’’- Osho

Astazi poposesc in clasa fricii! Frica de saracie. Frica de critica. Frica de boala. Frica de dragoste pierduta. Frica de batranete. Spui Nu de multe ori inainte de a trece dincolo de usa, spui nu de multe ori inainte de a bate la usa clasei, de a descoperi sursa care te poarta spre asemenea emotii. Pentru tine femeie, cea mai mare teama e teama de dragoste pierduta!

Am invatat sa fim protectoare ale cuibului nostru de mii de ani incoace. Creatoare, in sistemul tau emotional s-a inradacinat o nevoie de asigurare ca totul functioneaza asa cum trebuie. Te intorci mereu in aceeasi clasa, pentru ca ti-e teama sa nu-l pierzi, vrei sa stii ca tu esti in siguranta vrei sa simti ca cei din jurul tau sunt in siguranta.

In fantasemele tale idealiste totul se petrece intr-un alt fel decat in realitate si nu vrei sa accepti adevarul pentru ca ti-e frica de discordanta intre realitate si idealul tau. Nu faci nimic! Ramai in clasa pentru atata vreme si refuzi sa revii atunci cand usa va fii inchisa! Te intreb: Mai ai de gand sa traiesti cu frica ta multa vreme? Mai ai de gand sa ramai in aceasta clasa pentru mult timp? Ti-e bine sa traiesti in fantasme? Ti-e bine stiind ca nu faci nimic pentru a inlatura acea stare in care stomacul ti se strange, acea stare in care iti faci griji mereu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală

Te doare, te doare ca nu poti sa arunci pur si simplu acest sentiment intr-un loc de unde sa nu il mai aduci niciodata inapoi. Inoti in incertitudini. Ce fac daca ma paraseste? Nu pot sa-I spun ce simt pentru ca mi-e frica de raspunsul lui.

Mi-e frica sa fiu criticata de ceilalti daca iau deciziile in functie de ce simt. Mi-e frica sa nu fiu dezamagita daca imi accept sentimentele. Mi-e frica de boala care ma paste, de emotiile negative pe care le-am experimentat in trecut cand realitatea mi-a demonstrat ca nu e asa cum mi-am imaginat eu. Mi-e frica sa nu raman saraca, saraca de sentimente, saraca de iubirea lui, saraca de afectiunea lui. Mi-e frica sa nu treaca timpul si sa raman singura.

Nu faci nimic, te complaci, ramai in clasa, repetand ani la rand poate, intrand intr-o stare de analfabetism acelasi curs, acelasi curs al fricii. Am o veste pentru tine! Daca nu faci ceva in curand ti-ai pierdut toate sansele ca lucrurile sa se intample in directia dorita de tine.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri