15 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 941 share-uri

Descoperiti sfaturi pretioase pentru suflet de la Maica Tereza, sfaturi care ne invata sa fim mai buni, sa iubim mai mult, sa fim mai blanzi cu sufletele noastre si ale celor din jur, sa avem mai mult grija de noi si de ceilalti.

14. Daca nu ar exista aceasta dragoste intre noi, ne-am putea omori unii pe altii cu munca si nu va fi decat munca, nu si dragoste. Munca fara dragoste este sclavie.

15. Nu lasa trecutul sa iti faca rau – doar lasa totul pe seama Inimii Sacre si incepe totul din nou cu bucurie.

16. Pastreaza-ti inima pura. O inima pura este necesara pentru a-l vedea pe Dumnezeu in ceilalti oameni. Daca il vezi pe Dumnezeu in oameni, atunci exista iubire pentru ei si de aici apare pacea.

17. Daca ai pe cineva bolnav sau singur acasa, fii acolo. Poate doar ca sa il/ o tii pe mana, poate doar ca sa ii oferi un zambet, dar acesta este cel mai frumos dar.

18. Vorbeste cu tandrete oamenilor. Sa fie bunatate pe chipul tau, in ochii tai, in zambetul tau, in caldura imbratisarii tale. Nu le oferi doar grija ta, dar si inima ta.

19. E usor sa iubesti oamenii care se afla departe de tine. Dar nu e intotdeauna usor sa ii iubesti pe cei apropiati. E mai usor sa daruiesti o cana de orez pentru a usura foametea decat sa alini durerea si singuratatea cuiva neiubit de acasa. Adu iubire in casa ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

20. Haideti ca din ce in ce mai mult sa insistam pe a creste fondurile de dragoste, de bunatate, de intelegere, de dragoste. Banii vor veni daca cautam mai intai imparatia lui Dumnezeu – restul ne va fi dat.

21. Fa lucruri pentru oameni nu pentru ceea ce sunt ei sau pentru ce pot face in schimb pentru tine, ci pentru cine esti tu.

22. Ce poti face pentru a aduce pace in aceasta lume? Du-te acasa si iubeste-ti familia.

23. Fa-ti un scop in viata ta astfel incat de-a lungul existentei tale sa faci cel putin 3 lucruri pentru a schimba lumea in mai bine.

24. Sa ne asiguram ca lasam gratia divina sa lucreze in sufletele noastre acceptand de la Dumnezeu orice ne da si sa ii dam orice ia de la noi.

Foto int: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri