Cuvinte care iti deschid mintea, ochii si inima.. Descoperiti cateva dintre cele mai interesante si frumoase citate ale Angelinei Jolie, talentata actrita si regizoare de film.

13. Daca intrebi oamenii ce si-au dorit intotdeauna sa faca, vei observa ca cei mai multi oameni nu au facut acele lucruri. Iar asta imi frange inima.

14. Daca a fi sanatos este a crede ca este ceva in neregula cu a fi diferit… atunci as prefera sa nu fiu in deplinatatea sanatatii mele mentale.

15. Traiesc intotdeauna momentul prezent. Nu-mi place sa fac planuri de viitor. Maine se poate schimba totul: viata, exteriorul, oamenii din jur, meseria. Altfel, ar fi trista existenta.

16. Iubire – este atunci cand le doresti tot binele oamenilor pe care ii iubesti, cand le pui interesele si fericirea deasupra intereselor si fericirii tale.

17. Obisnuiam sa cred ca sunt instabila deoarece aveam aceasta “sete” pentru ceva. Nu am reusit sa inteleg niciodata ce este. Nu puteam sa dorm noaptea si intotdeauna imi doream sa fiu in alta parte. Intotdeauna ma vedeam, indiferent de locul in care eram in viata, privind pe fereastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

18. Iubeste o persoana, ai grija de ea pana cand mori. Adica ceea ce inseamna sa cresti un copil. Incearca sa ai o viata buna si sa fii un prieten bun. Incearca sa fii in totalitate cine esti. Incearca sa intelegi care sunt acele lucruri pe care le iubesti. Si urmeaza-le cu tot ce ai, indiferent de cat de greu ti-ar fi.

19. Diversitatea noastra reprezinta punctul forte al umanitatii. Ce vieti monotone si lipsite de sens am avea daca am fi toti la fel…

20. Atunci cand oamenii nu se simt bine in propria piele si fata de propria persoana, ei vor sa auda si sa citeasca barfe si rautati despre alte persoane. Nu inteleg de ce, dar cumva ii face pe multi oameni sa se simta mai bine.

21. Cateodata, tot ceea ce trebuie sa faci este sa uiti ceea ce simti si sa-ti amintesti ceea ce meriti.

Foto homepage: Angelina Jolie; Credite foto:Denis Makarenko / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri