8 Ianuarie 2018 publicat în Lifestyle 15 share-uri

9 pasi care fac planificarea unei calatorii mai usoara in 2018, luand in considerare prioritati, obstacole, destinatii, cheltuieli, economii, timp, inspiratie si prieteni.

7. Scoate ce e mai bun din resursele pe care le ai

Asadar, acum ai bani si ai timp. Urmatoarea etapa tine mai degraba de finesse. Ia-o pe urmele oricarui calator cu experienta si cheltuieste cu cap: fii cu ochii in patru dupa reduceri si oferte pentru ca asta e o cale sigura de a-ti maximiza oportunitatile de calatorie.

De exemplu, dupa ce ai facut o cautare de zbor, seteaza-ti o Alarma de Pret – este o modalitate numai buna prin care vei fi anuntat cand pretul biletului de avion pe care-l vanezi a scazut considerabil.

8. Devoreaza tot ce-ti pica in mana despre viitoarea ta destinatie

Pentru a-ti pastra motivatia, scufunda-te pur si simplu in destinatia visurilor tale inca dinainte de a ajunge acolo. Citeste povesti spuse de cei care au fost deja acolo, urmareste filme care vorbesc despre locul respectiv, rasfoieste ghiduri si articole si pregateste lista locurilor pe care vrei sa le vezi. Probabil cel mai important lucru, citeste romane care zugravesc o istorie a locului si inchipuie-ti cum este sa te afli acolo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

9. Unde-s doi puterea creste

Un prieten te-ar putea pastra bine pe linia de plutire – cineva cu care imparti aceleasi interese si care ar fi fericit sa-ti monitorizeze progresele. Daca te definesti mai degraba drept un lup singuratic, ei bine, strategia e cam aceeasi. Seteaza-ti constant obiective pe termen scurt, fixeaza-ti deadline-uri si du-le la indeplinire. Vei fi uimit cat de usoara este planificarea unei calatorii daca o iei pas cu pas si nu incerci sa cuceresti lumea dintr-un singur salt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri