Azi se termina jocul asta dintre noi: de a ne rani pentru ca mai apoi sa ne iubim mai mult. Aleg rasul si aleg linearitatea. Il aleg pe el si nu pe tine. El, care de la inceput pana la sfarsit ma face sa rad. El, care aplaneaza conflictele. El, ca e impaciuitor.

Le caut in ochii albastri, cu sprancene arcuite. Le caut in prima litera a alfabetului si in acordurile portugheze ce ma inghesuie mai aproape de el. Aciuiata la pieptul lui.

Le caut in prezenta masculina care ocroteste cu blandete, care nu cearta, nu critica si nu isi arata superioritatea.

Le caut in cuvintele blande si calde, in atitudini ale barbatilor care ma plac cum sunt si nu care imi reproseaza cum o faci tu.

M-ai invatat cu imbratisari… pe care te-ai gandit ca cel mai bine ar fi sa nu mi le mai dai, ca sa nu te arati, sa nu iti arati sufletul.... si el m-a invatat cu glume si atenuarea conflictelor.

Sufletul meu a invartit ruleta si a ales dinainte ca spinningul sa se produca.
Asteptare sau cautare?
Bunatate sau intelepciune?
Copilarosenie sau maturitate?
Daruire sau implacabilitate?
Glume sau seriozitate?
Golan sau cuminte?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Pana si alfabetul are o ordine.… O aleg pe ea!

Dintre toate cuvintele din lume, nu TE IUBESC conteaza, ci cum poti sa schimbi o lume printr-un gest firav: IMBRATISEAZA-MA - e antidotul la orice necaz.

* Un articol de Alexandra Serban

Foto homepage: Focus and Blur /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri