16 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Acesta este topul celor mai fideli barbati ai zodiacului. Sunt cei care se preteaza pentru a deveni cei mai buni soti si cea mai buna alegere pentru o casnicie durabila.

3. Horoscop - Barbatul Capricorn

Barbatii Capricorn sunt adeavarati maestri ai grijei fata de ceilalti. Se dedica cu toata inima, pun suflet in absolut fiecare relatie importanta pe care o au.

Sunt parteneri loiali si dedicati. Sunt foarte responsabili, isi asuma cu multa maturitate relatiile in care intra si da, te poti baza pe ei. Barbatii nascuti in Zodia Capricorn sunt foarte loiali, sinceri si determinati in alegerile pe care le fac.

Foto: Shutterstock/ Vzhyshnevska Nataliia

4. Horoscop - Barbatul Pesti

Un barbat din Zodia Pesti isi asuma rolul de partener intr-un mod foarte serios si este preocupat sa asigure stabilitatea financiara a unei relatii, cat si sa fie un partener romantic ideal.

Un barbat din zodia Pesti iti va aduce flori, iti va pregati cina caci este un romantic incurabil. Cu un astfel de barbat poti sa creezi o relatie bazata pe incredere si suport reciproc, fiindca cu un Pesti ajungi la o intimitate profunda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Shutterstock/ Zvereva Iana

5. Horoscop - Barbatul Leu

Foto: Shutterstock

Barbatul Leu este un partener exemplar. Este acel barbat cu care iti poti asigura momente placute de conexiune si deschidere pentru toata viata. Mai mult decat atat, barbatul Leu este foarte loial si incurajator, te va sustine in tot ceea ce faci si te va ajuta sa evoluezi. Ii place la randul sau sa fie mereu activ si sa descopere lucruri noi, un aspect important este faptul ca trebuie sa tii pasul cu acest domn.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri