Horoscop pentru o casa de piatra: Top 5 cei mai fideli barbati ai Zodiacului

12:11, 16 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle393 share-uri

Acesta este topul celor mai fideli barbati ai zodiacului. Sunt cei care se preteaza pentru a deveni cei mai buni soti si cea mai buna alegere pentru o casnicie durabila.

1. Horoscop - Barbatul Taur

Foto: Shutterstock/ chekart

Foto homepage: Shutterstock/ Dzhulbee

Citeste si:
Zodia Pești - zodia viitorului! 10 MOTIVE pentru care ultima zodie...
Zodia Pești - zodia...

Acesti barbati sunt darzi si credinciosi. Barbatii din zodia Taur nu vor sa insele, pentru ca in sistemul lor de valori, fidelitatea si stabilitatea sunt cele mai importante aspecte pentru ei. Femeile care aleg sa se casatoreasca cu un barbat din Zodia Taur trebuie sa se considere norocoase. Un barbat din Zodia Taur stie sa onoreze, sa protejeze si sa respecte pe femeia pe care o iubeste.

Pentru ca intr-o relatie amoroasa si prietenia este importanta, o persoana nascuta in Zodia Taur va reusi sa creeze pentru tine aceasta atmosfera de incredere reciproca si prietenie.

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...

2. Horoscop - Barbatul Sagetator

Acest semn zodiacal este extrem de romantic dar mai mult decat atat, un barbat din Zodia Sagetator este o „partida” adevarata datorita fidelitatii de care dau dovada in relatiile lor amoroase. Un barbat din Zodia Sagetator stie sa fie duios, grijuliu si atent.

Este preocupat sa isi faca sotia fericita si sa ii demonstreze cele mai deosebite calitati ale sale. Sa iubesti un asemenea barbat inseamna sa fii alaturi de cineva cu suflet mare si darnic.

Foto: Shutterstock/ igorstevanovic

Citeste mai departe >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri