13 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 91 share-uri

Iti propunem 10 secrete din domeniul designului de interior Feng Shui pe care si tu le poti pune in aplicare foarte simplu, ca sa iti imbunatatesti nivelul de trai si sa atragi mai multa abundenta si iubire in casa ta.

4. Secret Feng Shui: Cum sa atragi armonia in casnicie – Decoreaza cu fotografii de familie in care sunteti fericiti

Ca sa imbunatatesti armonia din cadrul familiei tale, inconjoara-te de fotografii in care tu si partenera/ul sunteti fericiti impreuna. In dormitor nu puneti fotografii cu familia extinsa. In dormitor ar trebui sa aveti fotografii doar cu partenerul sau partenera.

Foto: Shutterstock/ OndroM

5. Secret Feng Shui: Cum sa atragi bani – Intrarea in casa trebuie sa fie atractiva

Intrarea in casa ta trebuie sa reprezinte casa si sa fie atractiva. Fa in asa fel incat casa ta sa fie usor de recunoscut; intrandul trebuie sa aiba o energie primitoare.

Foto: Shutterstock/ BondRocketImages

6. Secret Feng Shui: Cum sa atragi armonie – Aranjeaza masa din sufragerie in forma de cerc

Masa pentru cina ar trebui sa fie „pe rotund” daca vreti ca in casa voastra sa domneasca armonia si intelegerea reciproca. Cercul este un simbol al iubirii si respectului reciproc intre toti membrii familiei. La cina va puteti vedea toti unul pe celalalt, ceea ce faciliteaza conexiunea si comunicarea. Chiar daca familia nu cineaza impreuna in fiecare seara, este bine ca in mod simbolic, scaunul fiecaruia sa fie asezat la masa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri