13 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 91 share-uri

Iti propunem 10 secrete din domeniul designului de interior Feng Shui pe care si tu le poti pune in aplicare foarte simplu, ca sa iti imbunatatesti nivelul de trai si sa atragi mai multa abundenta si iubire in casa ta.

7. Secret Feng Shui: Cum sa atragi abundenta – Tine casa curata, adauga plante si apa

„Ca sa atragi mai multa prosperitate este important sa traiesti intr-un mediu curat, vibrant, sanatos si inspirational”, explica Laura Benko. „Mizeria care se acumuleaza in case inlatura energia pozitiva si te impinge spre procrastinare. Adu in casa ta forte vitale cum ar fi plantele, lasa aerul sa circule-aeriseste. Fantanile sunt si ele importante pentru a atrage bogatia in feng shui, simbolizand banii si energia banilor.”


Foto: ShutterstocK/ Africa Studio

8. Secret Feng Shui: Cum sa atragi iubirea – Fa-ti un dormitor primitor si confortabil

Spatiile noastre de dormit trebuie sa fie primitoare si confortabile pentru a crea relatii deosebite si iubitoare. Nu sunt recomandate dormitoarele foarte mari – „Cand spatiile devin tot mai largi, oamenii au tendinta de a trai din ce in ce mai departati emotional unii de ceilalti.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

9. Secret Feng Shui: Cum sa atragi iubirea (Pentru persoanele singure) – Lasa spatiu pentru altcineva

Oamenii singuri au tendinta de a-si crea spatii doar pentru o singura persoana. Ei au un singur scaun, un pat pentru o singura persoana, o singura noptiera, etc. Mai adauga o noptiera pentru cineva. Fa la fel si cu dulapul tau: „Nu il umple doar cu lucrurile tale - onoreaza spatiul si rezerva loc si pentru o viitoare persoana speciala in viata ta. Nu este nevoie la modul explicit sa creezi spatiu pentru doua persoane, mai lasa loc si pentru cineva care va veni, deschide-te acestei oportunitati.”

10. Secret Feng Shui: Cum sa atragi bani – Creeaza noi oportunitati

Uneori nu de bani avem nevoie ca sa facem mai multi bani. O idee ar putea sa vinzi lucrurile de care nu mai ai nevoie. „Elimimina din casa ta lucrurile de care nu mai ai nevoie si care s-au invechit sau nu iti mai plac – ceea ce nu folosesti, nu iti place si nu ai nevoie. Sa faci spatiu inseamna noi oportunitati.”, spune Karen Carter, specialista in decoratiuni Feng Shui.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri


Foto: Shutterstock/ sc0rpi0nce

Foto homepage: Shutterstock/ Photographee.eu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri