16 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Singura constanta a vietii este schimbarea. Nu o putem evita si atunci cand rezistam schimbarii, viata devine din ce in ce mai dura. Schimbarile pot aparea ca urmare a unei crize, ca un rezultat al unei alegeri sau din intamplare. In orice situatie, cu totii ne confruntam cu ipostaza de a face o alegere. Este un moment care te forteaza sa reconsideri felul cum iti traiesti viata.

6. Traieste o viata in echilibru

Sanatatea noastra nu ramane aceeasi. Starile noastre emotionale, spirituale si fizice se schimba pe masura ce imbatranim. Putem sa controlam felul cum ne hranim corpurile. De aceea este important sa traiesti o viata echilibrata, cu mese nutritive, miscare si odihna. Exercitiul fizic este modul cum putem sa obtinem o atitudine pozitiva si optimista asupra vietii.

7. Infrunta-ti cele mai profunde frici

Cu adevarat, este mai simplu sa ne ignoram fricile si sa speram ca acestea vor disparea. Din nefericire, nu functioneaza asa. Daca vrei sa iti schimbi viata, invata sa iti controlezi fricile astfel incat s anu te mai controleze ele pe tine. Fricile nu sunt decat ganduri din mintile noastre care nu sunt adevarate, dar care cu timpul ajungem sa credem ca ar fi.

Fricile din viata noastra ne opresc sa traim pe deplin. Stim ca frica ne controleaza viata atunci cand ne simtim nesatisfacuti si neimpliniti. Cand ne infruntam ins africile, acestea nu mai au putere asupra noastra si este momentul cand noi indraznim sa alegem felul cum vrem sa ne traim vietile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Pexels

8. Accepta-te asa cum esti!

Singura persoana care va reusi sa creeze schimbari benefice in viata ta esti chiar tu! Iar ca sa creezi acele schimbari, trebuie sa iti placa de tine.

Vor fi momente cand te vei lovi de respingere si vor fi si oameni care poate nu te vor placea prea tare. Sa te accepti asa cum esti si sa te iubesti, te ajuta sa mergi mai departe in viata. Nu te mai anula si tu insuti! Nu faci decat sa iti pui piedici. Nu iti face griji despre ceea ce cred oamenii, daca tu simti ca ceva este lucrul potrivit pe care il ai de facut!

9. Traieste in prezent

Multi avem tendinta de a crede ca e mai verede iarba de cealalta parte a gardului si aflam ca nu e chiar asa. Motivatia noastra de a ne schimba vine din dorinta de a vrea sa fim fericiti. Dar suntem uneori atat de preocupati de goana dupa fericire, astfel incat uitam fericirea de moment.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Dorinta noastra de a avea fericire in viata este in acelasi timp si dorinta de a ne afla intr-o stare viitoare, nu neaparat in cea care suntem acum. Am si uitat ce placere este in momentul prezent cand savuram o inghetata sau ce mult ne implinesc momentele cand ajutam pe cineva.

10. Nu te opri din a invata

De fiecare data cand inveti ceva nou, devii mai increzator/oare. Invatarea ne ajuta sa fim mai adaptabili si mai flexibili in cazul unor situatii noi.

Invatarea ne ajuta sa fim mai creativi si inovatori in gandire si astfel devenim mai confortabili cu ceea ce stim. Putem sa ne dezvoltam citind carti. Ca sa te bucuri de acest continuu proces de invatare, nu te opri niciodata din a citi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri