Legea Atractiei: Aceste 3 cuvinte cu vibratie scazuta iti limiteaza viata. Inceteaza sa le mai folosesti, chiar de azi!

7 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 2267 share-uri

Cuvintele pe care le folosim inconstient ca sa ne definim viata, asteptarile, dorintele poarta cu sine vibratii scazute sau inalte. Cuvintele ne ajuta sau ne impiedica sa obtinem ceea ce visam.

Legea atractiei - Cuvinte care ne limiteaza manifestarea

2. NEVOIE / AM NEVOIE

E foarte greu sa gasim acele lucruri pe care ni le dorim atunci cand avem nevoie de ele. Lucrurile pe care ni le dorim in viata vin atunci cand nu ni le dorim, fiindca Universul ne da atunci cand renuntam si astfel, abia atunci cand renuntam la energia lui “am nevoie”, atragem abundenta in vietile noastre.

Lumea se releva aceluia care nu are nevoie de nimic. – Lao Tzu

Schimba “am nevoie” cu “sunt”: “Nu am nevoie, sunt bogat.”, “Nu am nevoie, sunt iubit/a. - Sunt dragoste pura si atrag o relatie romantica.”, “Sunt fericit/fericire.” etc.

 

3. NU POT

Elimina-l pe “nu pot” din vocabularul tau. Absolut tot ceea ce oamenii au realizat mai frumos si mai puternic in aceasta lume nu a venit din energia lui “nu pot” ci din energia lui “pot”. “Pot sa fac orice imi doresc!” sau… “De ce nu!” :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare

Asadar, inlocuieste-l pe “nu pot” cu “pot”. Ai curaj!!

Afirma: “Pot sa creez oportunitati uluitoare pentru mine si le vizualizez venind mereu in viata mea.”, ne indeamna Jake Ducey.

Foto main: Enrique Meseguer /Pixabay

ItI recomandam si: Legea atractiei explicata pe intelesul tuturor! Intelege rolul frecventelor emotionale in manifestarea dorintelor

Legea Vibratiei, cea mai importanta Lege din Univers

DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri