Pentru mine si colegele mele, Oprah a fost si va ramane o inspiratie. Este o femeie puternica care ne arata tuturor ce forta se ascunde in noi insine.

Oprah Winfrey - Citate inspirationale despre viata

12. Unul dintre cele mai dificile lucruri in viata este sa stii care sunt acele poduri pe care le ai de trecut si care sunt acelea pe care ar trebui sa le arzi.

13. Provocarile sunt daruri care ne forteaza sa ne gasim un alt centru pentru echilibru. Nu te lupta cu ele. Gaseste-ti doar o noua modalitate de a sta.

14. Acel lucru de care iti este cel mai frica nu are putere asupra ta. Frica ta are putere. Sa infrunti acest adevar te elibereaza.

15. Inconjoara-te de oameni care te ajuta sa ajungi sus.

16. Adevarata iertare este atunci cand poti spune "Iti multumesc pentru aceasta experienta."

17. Nu devii ceea ce iti doresti, devii ceea ce crezi ca esti.

18. Cel mai mare curaj pe care cu totii trebuie sa ni-l asumam este sa iesim din istoria noastra, din trecutul nostru si sa ne traim visurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

19. Toata lumea vrea sa mearga cu tine intr-o limuzina, dar ceea ce iti doresti este sa ai alaturi pe cineva care va lua autobuzul cu tine cand limuzina se va strica.

20. Fa acel lucru pe care crezi ca nu il poti face. Incearca din nou. Fa-l mai bine data viitoare. Singurii oameni care nu se impiedica niciodata sunt aceia care nu se catara din prima pe cel mai inalt munte.

Foto homepage: Shutterstock/ Kathy Hutchins


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri