Pentru mine si colegele mele, Oprah a fost si va ramane o inspiratie. Este o femeie puternica care ne arata tuturor ce forta se ascunde in noi insine.

Iti oferim 20 de citate inspirationale de la Oprah Winfrey:

1. Iei de la viata ceea ce ai curajul sa ceri.

2. Cu cat iti iubesti si iti celebrezi viata mai tare, cu atat viata iti ofera mai multe lucruri pe care sa le celebrezi.

3. Am incredere ca totul se intampla cu un motiv, chiar si atunci cand nu suntem destul de inteligenti sa ne dam seama care este acel motiv.

4. Toata lumea are o chemare. Iar adevarata ta treaba in viata este sa iti dai seama care este acea chemare cat mai devreme posibil, sa afli care este acel lucru pentru care tu esti aici si sa incepi sa il onorezi.

5. Cheia pentru a realiza un vis este nu sa te focusezi asupra succesului ci asupra semnificatiei acestuia – si apoi, fiecare pas, oricat de mic si chiar si micile victorii ivite de-alungul drumului tau vor avea o insemnatate mult mai mare.

6. Cand tu iti subestimezi munca, lumea intreaga te subestimeaza pe tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Cele mai încurajatoare citate despre succes

Foto: Shutterstock/ Krista Kennell

7. Facand ceea ce trebuie in acest moment, iti pregatesti ceea ce trebuie pentru viitor.

8. Fii multumit cu ceea ce ai; vei sfarsi prin a avea mai mult. Daca te concentrezi asupra a ceea ce nu ai, niciodata nu vei avea destul.

9. Transforma-ti ranile in intelepciune

10. Poti sa ai tot ceea ce iti doresti, dar nu pe toate in acelasi timp.

11. Integritatea adevarata inseamna sa faci ceea ce trebuie, stiind ca e posibil ca nimeni sa afle ceea ce ai facut tu.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri